• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karamercandan 24 Kasım mesajı
23 Kasım 2015 Pazartesi 14:07

Karamercan'dan 24 Kasım mesajı

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İçinde bulunduğumuz iletişim çağında bilgili, yetenekli, birbirine saygılı, sorumluluklarını bilen, milli değerlere önem veren bireyler kuşkusuz ki öğretmenlerimiz sayesinde yetişmektedir. Milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşmasında en büyük payı bulunan öğretmenlerimize daima minnet ve şükran borçluyuz.

Toplumumuzun gelişmesinde, bireylerin zamanla yarışmasında, daha sağlıklı ve güvenli ortamlarda hayatlarını sürdürmelerinde anne ve baba kadar belirleyici bir unsur olan eğitim ve bunu sağlayan öğretmenlerimizin saygın bir konumda olması da büyük önem teşkil etmektedir. Milletine ve ülkesine bağlı nesiller yetiştirme noktasında da öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Bu kutsal görevi icra eden öğretmenlerimizin refah seviyesinin artırılması da hepimizin temennisidir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu kutsal ve onurlu mesleği icra ederken ebediyete intikal eden öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA