• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karamercan, KONESOB Başkanlığına adaylığını açıkladı
23 Nisan 2014 Çarşamba 14:50

Karamercan, KONESOB Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Olağan Genel Kurulu öncesinde Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, KONESOB başkanlığına adaylığını açıkladı.

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Olağan Genel Kurulu öncesinde Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, KONESOB başkanlığına adaylığını açıkladı. 
Başkan Adayı Ali Osman Karamercan'ın Cemo Restoran'da düzenlediği basın toplantısına Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı ve oda başkanları katıldı. Konya esnaf ve sanatkarlarına, Konya halkına ve teşkilatlara birikimleriyle daha iyi hizmet verebilmek için aday olduğunu ifade eden Başkan Adayı Ali Osman Karamercan, “Bu kararımı verirken herhangi bir siyasal kimliğim olmadan, birlik ve beraberliği sağlamak adına, hiçbir siyasal partiye veya kuruluşa bana destek olun diye bir girişimim olmadı. Tek güvencem ve desteğim esnaf liderleri ve teşkilatlarda görev yapan yöneticilerimizdir" dedi. Mevcut Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı’ya teşekkür eden Karamercan, “Esnaf teşkilatının duayeni, Konya ve Türkiye’nin kabul ettiği esnaf babası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanım; esnaf yararına yaptığı çalışmalarla, siyasal partilere eşit uzaklıkta durarak tüm sorunların çözümünde gittiği her kapı ardına kadar açılmış ve birliğimizi tüm Türkiye’de örnek ve saygın bir esnaf teşkilatı haline getirmiştir” şeklinde konuştu.
Karamercan, “3 Mayıs 2014 tarihinde yapılacak olan olağan genel kurulda Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçildiğim takdirde hiçbir kimseyi ötekileştirmeden, bana oy versin veya vermesin, odalarımızda başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak hizmet veren tüm arkadaşlarımızı kucaklayacağıma, sorunlarımızın çözümünde, esnaf ve sanatkarlarımızın değişim ve dönüşüme ayak uydurabilmesinde her türlü çalışmanın yapılacağına söz veriyorum. Ahilik prensiplerine sıkı sıkıya bağlı kalarak çalışma yapacağım dönemde kapımız ve gönlümüz herkese açık olacaktır. Başkanlığa aday olan diğer arkadaşlarıma da başarılar diliyorum” dedi..
Karamercan’ın ardından konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı da, “Esnaflarımızın gideceği tek bir kapı var. O kapı, sizin sıkıntılarınızı, sorunlarınızı esnaf olarak çözecek. Bu esnaflık çatısını korumak zorundasınız. Bunun için Ali Osman Karamercan’ı başkan seçeceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA