• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karaman İsmet Paşa Caddesinde çalışma
08 Nisan 2012 Pazar 16:44

Karaman İsmet Paşa Caddesi'nde çalışma

Karaman'da İsmet Paşa Caddesi'nde çalışmalar bittikten sonra yeni bir görünüme kavuşacağı bildirildi.

Karaman'da İsmet Paşa Caddesi'nde çalışmalar bittikten sonra yeni bir görünüme kavuşacağı bildirildi.
     Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Cumhuriyet parkı ve İsmet Paşa Caddesi'nde devam eden çalışmaların devam ettiğini, çalışmalar bittiğinde İsmet Paşa Caddesinin yeni bir görünüme kavuşacağını söyledi.
     Çalışmaları yerinde izleyen Uğurlu, Karaman'ın kalbi durumundaki Cumhuriyet Parkı ve İsmet Paşa Caddesi'ndeki çalışmaların en geç 45 gün içinde biteceğini belirtti.
     Çalışmaların ilk etapta Sosyal Güvenlik Kurumu önünden başlayarak İş Bankası önüne kadar olan yolda ve Cumhuriyet Parkı çevresinde sürdürüldüğünü ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti:
     ''Bu alan bittikten sonra İsmet Paşa Caddesi ile Aktekke Meydanı arasında kalan kısmı tamamlayacağız. Üst yapı çalışmalarının yanı sıra, yer altındaki yağmur suyu, kanalizasyon ve su şebekesi de tamamen değişti. Caddenin ışıklandırılmasını sağlayacak sistemin kablo boruları zemine çekildi ve oprajları konuldu. Şimdi Telekom'da çalışmanın içerisine dahil oldu. Tüm telefon şebekesi değişiyor. SGK önünden İş Bankası'na kadar olan yolun kaldırım alt betonları döküldü. Pazartesi gününden itibaren fonolit taş döşenecek. Proje tamamen bittiğinde vatandaşlarımız daha güzel bir yürüyüş güzergahına kavuşacak.''

 

AA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA