• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karaman Emniyetinden bahar gezisi
07 Mayıs 2012 Pazartesi 14:44

Karaman Emniyeti'nden bahar gezisi

Karaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesinin bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında öğrencilere yönelik Bahar Gezisi düzenlendi.
Karaman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nin bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında öğrencilere yönelik “Bahar Gezisi” düzenlendi.
İbrahim Bey İlköğretim Okulu önünde düzenlenen uğurlama törenine Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ile geziye katılan öğrencilerin velileri katıldı. Uğurlama töreni öncesi gezi hakkında bilgi veren Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, "Bu gezinin amacı çocuklarımızı tarihleriyle buluşturmak ve oradaki gerçekleri birebir canlı olarak yaşamalarını sağlamaktır. Biz emniyet müdürlüğü olarak bu organizasyonları 3 yıldır yapıyoruz. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız bu gezi sayesinde geçmişinden hem gurur duyacaklar, hem de o günlerden ders alarak yarına emin adımlarla yürüyecekler. İnşallah öğrencilerimize bu gezi faydalı olur" dedi.
Çocuklarını uğurlamaya gelen aileler ise bu anlamlı geziyi düzenleyen Karaman Emniyet Müdürlüğüne teşekkür ettiler. Geziye İbrahim Bey İlköğretim Okulu’nda 7 ve 8 sınıfta okuyan 40 öğrenci katılırken, öğrencilere TEM Şube Müdürü Halil Damlarkaya ve üç öğretmen de eşlik ediyor. 3 gün sürecek olan gezide öğrenciler Konya, Balıkesir ve Bursa’da tarihi ve turistik yerler ile Çanakkale Şehitliğini gezecek.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA