• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karakulak Mahallesine ticaret merkezi
29 Haziran 2011 Çarşamba 18:21

Karakulak Mahallesi'ne ticaret merkezi

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2010 yılında temeli atılan Ticaret Merkezinin sosyal amaçlı olarak bölgeye çok şeyler kazandıracağını açıkladı.

Karakulak Mahallesi’ne kazandırılan ve yapım çalışmalarında sona gelinen Karakulak Ticaret Merkezi inşaatında incelemelerde bulunan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 2010 yılında temeli atılan Ticaret Merkezi’nin sosyal amaçlı olarak bölgeye çok şeyler kazandıracağını açıkladı.

Karakulak Mahallesi ve civar mahalle sakinlerine hitap edecek olan sosyal donatı alanı içerisinde bulunan Ticaret merkezinin en kısa zamanda tamamlanıp hizmete açılacağını ifade eden Başkan Hançerli, Ticaret Merkezi ile birlikte temeli atılan Karakulak Çevre Parkının ise tamamlandığını ve açılışa hazır olduğunu belirtti.
 
1.120 m2 alan üzerine bodrum, zemin ve 1. kat olacak şekilde yapımı süren Karakulak Ticaret merkezinin 990 m2 lik kullanım alanı içerisinde alt kısmında market, üst kısmında ise düğün salonu olarak hizmet vereceğini vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Ticaret Merkezi ve Çevre Parkı’nın maliyetinin 2 Milyon TL ye mal olduğunu söyledi. Özellikle toplu konut alanlarında ticaret merkezi oluşturulmasını önemsediklerini belirten Hançerli, Karatay Belediyesi olarak yaz döneminde hayata geçecek olan hizmetlerin bir bir açılışlarının gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA