• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karadenizde kaçan balık büyük oldu
28 Eylül 2009 Pazartesi 00:10

Karadeniz'de kaçan balık büyük oldu

Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Orduspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi
Bank Asya 1. Lig'de sahasında Konyaspor'la 1-1 berabere kalan Orduspor'da teknik direktör Osman Özdemir, "Beraberlik de bizim için güzeldi" dedi.
Osman Özdemir, maçın ardından yaptığı açıklamada, güzel bir karşılaşma olduğunu, tek üzüntülerinin 2 oyuncularının kırmızı kart görerek arkadaşlarını yalnız bırakmış olması olduğunu belirtti. Bu maçta ayrıca taraftar ile takımın bütünleştiğini gördüklerini kaydeden Özdemir, taraftarlara teşekkür etti. Genç bir takım olduklarını, biraz daha zaman ve sabra ihtiyaç olduğunu vurgulayan Özdemir, "Bu takım zorlu ve uzun bir koşuya çıktı. Bu koşuda başarılı olacağına inanıyorum. Belki başta sıkıntılar yaşıyoruz. Bu gayet doğaldır. Bu sadece bizim düşüncelerimizle olan bir şey değil. Karşımızdaki takımların düşünceleri de farklı değil. Zaman zaman kötü oynadığımızı düşünüyorum. Belirli bölümlerde oyuncularımın oyunu bırakmaması oldukça sevindirici. Ben bu takımın teknik direktörü olarak şunu söylüyorum. Eğer bize güvenilirse sabırlı olunursa bu takım ligde iyi bir yere gelecektir. Yediğimiz golü ofsayt olarak gördük. Tabi ki burada son karar yan hakemin, saygı duyuyoruz. Bugün maçın berabere bitmesi
o pozisyondan dolayı hakemleri biraz rahatlatmış olabilir. Gerçekten ofsayt olup maçı da mağlup bitirseydik hem kendi hem onlar adına üzülürdüm. Kırmızı kartlarda hakem yüzde yüz haklıydı. Ama her şeye rağmen beraberlikte bizim için güzeldi" diye konuştu.
Orduspor kalecisi Fevzi Elmas da takım olarak puan cetvelinde hak etmedikleri bir yerde bulunduklarını söyledi. Elmas, "Bütün takım arkadaşları olarak iyi sonuçlar almak için elimizden geleni yapıyoruz. Bugün gördük ki, bu takım her şeyi yapabilecek güçte. Bugün çok basit bir gol yedik. O golü yememiş olsaydık galip gelecektik. Ancak sonuç olarak istediğimiz olmadı. Yinede verilen mücadeleden dolayı takım arkadaşlarımı kutluyorum" şeklinde konuştu.
Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, Orduspor karşısında galibiyeti kaçırmanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. Çok rahat kazanabilecekleri bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını ifade eden Özkara, "Yıllardan bu yana her takımın korkulu rüyası olan Orduspor gibi güçlü bir takımdan 1 puan almak oldukça önemliydi. Ama oynadığımız futbol ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik 4, 5, 6-0 olabilirdi. Rahat galip gelebileceğiz bir maçta bize göre ofsayt bir pozisyondan berabere kaldık.
Beraberlikten sonra mağlup da olabilirdik. Ancak galip gelemediğimiz için gerçekten çok üzgünüz. Futbol böyle ilginç bir oyun. Alınmış puan, puandır. İnşallah bundan sonraki maçlarda kaybettiğimiz puanları telafi ederiz" açıklamasında bulundu.
Konyaspor'un golünü atan Tayfun Türkmen de Orduspor gibi zorlu bir deplasmandan alınan beraberliğinin önemli olduğunu söyledi. Her şeye rağmen mutlak galibiyet için geldikleri karşılaşmadan iki puan bırakarak gitmenin kendilerini üzdüğünü ifade eden Tayfun Türkmen, "Takım olarak mutlak 3 puan hedefliyorduk. Arkadaşlarla konuştuk. Çok kritik bir maçtı. 3 maçlık galibiyet serimiz vardı. Galibiyeti getirecek golü de bulduk. Ancak bunu koruyamadık. Rakibimiz 10 kişi kalmıştı. Galip gelebilmemiz için tüm
koşullar lehimizeydi. Ancak hiç beklemediğimiz bir anda kalemizde gol gördük. Sonuçta Orduspor gibi zorlu bir deplasmandan hanemize bir puan yazdırdık. Buradan çıkaracağımız çok dersler var. Yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirip önümüzdeki haftalardaki puan kayıplarının önüne geçmeyi düşünüyoruz" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA