• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karaca hayat mücadelesini kaybetti
12 Eylül 2013 Perşembe 12:34

Karaca hayat mücadelesini kaybetti

Yıllardır kanseri yenmek için çabalayan ve yaşam azmini hiç kaybetmeyen Sezer Karaca, verdiği hayat mücadelesini kaybetti. Sezerin ölümü yakın çevresini ve arkadaşlarını yasa boğdu.
Yıllardır kanseri yenmek için çabalayan ve yaşam azmini hiç kaybetmeyen Sezer Karaca, verdiği hayat mücadelesini kaybetti. Sezer’in ölümü yakın çevresini ve arkadaşlarını yasa boğdu.
 
Askerden geldikten 10 gün sonra başında çıkan benin büyümesi üzerine gittiği hastanede cilt kanseri olduğunu öğrenen Sezer Karaca, 6 ay içinde 3 kez Selçuk Üniversitesi Hastanesi'nde, 1 kez de Ankara Onkoloji Hastanesi'nde ameliyat oldu, ışın tedavisi ve kemoterapi gördü.
 
Türkiye’de tedavisinde bir aşama kaydedilemeyen Karaca’nın Almanya’da bir hastanede tedavi olması ise yüksek maliyetler çıkarıyordu. Arkadaşları onun için seferber olmuş ve yardım organizasyonlarıyla gerekli parayı toplamayı hedefliyordu. Beklenen olmadı ve Sezer Karaca’nın bünyesi daha fazla kanser hücrelerine dayanamadı.  Geçtiğimiz gün hayata gözlerini yuman Karaca, yakın çevresini ve arkadaşlarını da yasa boğdu.
 
FACEBOOK PAYLAŞIMI YÜREKLERİ BURKTU

Sezer Karaca’nın facebook adresinden paylaşımı da arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. İşte duygulandıran o yazısı:
 
‘‘Her hastaneye yattığımda içim biraz buruk. Buradaki hastaları görmek iyi gelmiyor ama sizden kötüleri görünce halinize hamd ediyorsunuz. Alıştım artık iyice böyle yasamaya ağrı, sizi, halsizlik ama olsun inatla gülmeye çalışıyorum, her gülüşümün altına acılar koyarak. Savaşmayı öğreniyorsunuz, kıymet bilmeyi, elinizdeki en ufacık şeyin ne kadar değerli olduğunu ve sağlığın önüne hiçbir şeyin geçemeyeceğini öğreniyorsunuz. Daha bir seviyorsunuz yaşamayı, insanları ve hayatı. Her gün yeni bir güne uyandığınıza şükrediyorsunuz. Yüzümdeki yaralar, insanların bakışları üzüyor evet ama sonra övünüyorum kendimle, onlar benim savaş izlerim ben hayata karşıyım diyorum. Su an yine ilaç alıyorum her damlası şifa olsun diye dua ederek...’’
 
Haber: Sami GEDİZ
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA