• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karabükspor 1- Trabzonspor 1
18 Ağustos 2012 Cumartesi 19:07

Karabükspor 1- Trabzonspor 1

Trabzonspor uzun süre önce getirdiği müsabakanın sonunda 1 puana razı oldu.
 Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Trabzonspor, uzun süre üstün oynadığı mücadelede Shelton'ın golüne engel olamadı ve Karabük deplasmanından 1 puanı 1-1'lik sonuçla aldı.
 
Spor Toto Süper Lig'in ilk hafta mücadelesinde Karabükspor, Trabzonspor'u konuk etti.
Düşük tempoyla başlayan mücadelede Trabzonspor dakikaların ilerlemesiyle oyunda kontrolü eline aldı ve özellikle sağ kanatı kullanarak gol aradı.
 
8. dakikada ev sahibi takımda Cernat, sağ kanattan topu rakip ceza alanına ortaladı. Ceza alanında bulunan Mehmet Yıldız'dan önce topu kaleci Tolga kontrol ederek tehlikeyi önledi.
 
20. dakikada Trabzonspor aradığı golü Volkan ile buldu. Ceza yayının gerisinde topla buluşan Soner, ceza sahasına hareketlenen Volkan'a aşırtma bir pas gönderdi. Volkan sağ çaprazdan gelişine yerden sert vurdu ve top ağlarla buluşturarak takımı adına bu sezon ilk golü kaydeden isim oldu. 1-0.
 
Trabzonspor 26. dakikada 2. gole çok yaklaştı. Savunmadan seken top sağ çaprazda Olcan'ın önünde kaldı. Olcan sol ayağının üstüyle uzak direğe doğru vuruşunu yaptı ama top az farkla auta gitti.
 
34. dakikada Shelton'ın oyuna girmesinin ardından ev sahibi Karabükspor, ilk 30 dakikaya oranla daha çok topla oynamaya başladı.
İlk devrenin son dakikasında Karabükspor, beraberlik golüne çok yaklaştı. Cernat'ın serbest vuruştan ceza sahasına yaptığı ortada yaşanan karambolde son olarak Vittek topu kornere uzaklaştırdı ve bu ataktan da gol sesi çıkmayınca mücadelenin ilk devresi 1-0 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.
Mücadelenin ikinci devresi oldukça tempolu başladı. Karabükspor, Shelton'ın etkili kontra ataklarıyla etkili olmaya çalıştı.
 
55. dakikada Olcan Trabzonspor'un bir golüne engel oldu. Sapara ile paslaşan Volkan topla birlikte ceza sahasına hareketlendi. Sağ çaprazdan kaleye gönderdiği topa Olcan altıpas içerisinde dokundu ve top ağlarla buluştu. Ancak öncesinde Olcan ofsaytta olduğu için gol geçersiz sayıldı. 78. dakikada hızlı gelişen Karabükspor atağında Cernat, rakip ceza alana ortasını yaptı. Shelton kafayla topu kaleye gönderdi ama top kaleci Tolga'nın ellerinde kaldı.
Mücadelenin 81. dakikasında Karabükspor'un en etkili oyuncusu Shelton, mücadeleye 1-1'lik dengeyi getiren golü kaydetti. Cernat'ın kullandığı köşe vuruşunda topa çok iyi yükselen Shelton kafa vuruşuyla, skoru 1-1'e getirdi. Trabzonspor 84. dakikada 2. gole çok yaklaştı. Hızlı gelişen Trabzon atağında, sol kanatta Sapara topla rakip kaleye ilerledi. Çaprazdan yaptığı vuruşta top Mabiala'ya çarptı ve kornere gitti. Maçın kalan dakikalarından gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 eşitlikle sona erdi. Bu skorla iki Karadeniz ekibi de 1'er puanı paylaştı.
(NTV Spor)
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA