• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karabük deplasmanda Fenere 3 attı
22 Aralık 2012 Cumartesi 20:55

Karabük deplasmanda Fener'e 3 attı

Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, son haftaların flaş ekibi Karabükspor'a 3-1 yenildi.

Spor Toto Süper Lig 17. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, son haftaların flaş ekibi Karabükspor'u konuk etti. Şükrü Saracoğlu'nda oynanan mücadeleyi Karabükspor 3-1 kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Karabükspor'a galibiyeti getiren goller 38. dakikada İlhan Parlak, 41. ve 69. dakikalarda Lua Lua'dan geldi.

Karabükspor fırtınası

Karşılaşmanın ilk yarısına Karabükspor fırtına gibi başladı. Fenerbahçe'nin çok adamla hücum ettiği dakikalarda kontrataklarla etkili olmaya çalışan Karabükspor, Fenerbahçe savunmasını oldukça zor durumlara soktu. Özellikle LuaLua ve İlhan Parlak ile yüzde yüzlük pozisyonlar yakalayan konuk ekip, önce 38. dakikada İlhan Parlak'ın attığı gol ile öne geçti. Bu golden 3 dakika sonra sahneye çıkan LuaLua, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti ve Saracoğlu'nu sessizliğe boğdu.

Fenerbahçe yediği gollerden sonra toparlanmak amacı ile Karabükspor kalesine yükselse de, savunmayı geçemedi ve karşılaşmanın ilk yarısı 2-0'lık Karabükspor üstünlüğü ile geçildi.

Aykut Kocaman, ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başladı. Sezer Öztürk ve Selçuk Şahin'i oyundan alan tecrübeli teknik adam, Caner Erkin ve Salih Uçan'ı oyuna dahil etti. İkinci yarıya etkili başlayan taraf yine Karabükspor oldu. Orta alanda müthiş paslaşan konuk ekip, oyunun her alanını parselleyerek, Fenerbahçe'ye atak izni vermedi. Mücadelenin 75. dakikasında Dirk Kuyt'ın kaydettiği gol ile umutlanan Fenerbahçe, tüm riskleri göze alarak rakip kaleye yüklenmeye başladı. Karabükspor savunmasını aşmakta zorlanan Sarı-Lacivertliler, aradığı golleri bulamadı ve karşılaşma 3-1 Karabükspor üstünlüğü ile sona erdi.

LuaLua şov

Mücadelenin başından itibaren müthiş bir futbol sergileyen Kongo'lu yıldız, 69. dakikada Karabükspor'u 3 farklı üstünlüğe taşıyarak maçtaki ikinci golüne imza attı. LuaLua Fenerbahçe'ye attığı 2 gol ile ligdeki gol sayısını 5'e çıkartmış oldu.

Saracoğlu'nda "Aziz Yıldırım istifa" sesleri

Şükrü Saracoğlu, Fenerbahçe'nin yediği 3. golden sonra adeta yangın yerine döndü. Sarı-Lacivertli futbol severler, "Aziz Yıldırım istifa" ve "Aziz Yıldırım anons yapsana" şeklinde tezahüratlarda bulunarak tepkisini dile getirdi. Binlerce taraftar yenilen 3. golün ardından stadı terk etti.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe 27. puanda kalırken, Karabükspor 24 puana yükseldi.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA