• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Karabacak: Esnaf teşkilatı olarak Atiker Konyasporumuza sahip çıkmalıyız
18 Haziran 2018 Pazartesi 17:56

Karabacak: "Esnaf teşkilatı olarak Atiker Konyasporumuza sahip çıkmalıyız"

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Ramazan Bayramı nedeniyle birlik toplantı salonunda düzenlenen ve oda başkanlarının katıldığı bayramlaşma programında Atiker Konyaspor konusunda açıklamalarda bulundu

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Ramazan Bayramı nedeniyle birlik toplantı salonunda düzenlenen ve oda başkanlarının katıldığı bayramlaşma programında Atiker Konyaspor konusunda açıklamalarda bulundu.

Programa katılan KONESOB'a bağlı odaların başkanlarıyla tek tek tokalaşan ve bayramlarını tebrik eden KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Türkiye olarak birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu bir Ramazan Bayramı geçirildiğini belirtti. Programa katılan Konya Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı ve aynı zamanda Atiker Konyaspor Kulübü As Başkanlığı görevine getirilen Mehmet Günbaş'a kulüp yöneticiliğiyle ilgili hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Muharrem Karabacak, Konya'nın, özellikle de esnaf teşkilatı olarak odaların, oda başkanları ve yöneticilerinin Atiker Konyaspor'a sahip çıkması çağrısında bulundu. Başkan Karabacak açıklamasında, "Konya'mızda 55 bine yakın üyesi olan önemli bir sivil toplum kuruluşu ve esnaf teşkilatıyız. Çok önemli bir misyonu temsil ediyoruz. Bu misyon içerisinde Konya'mızın değeri olan Atiker Konyasporumuzu da ihmal etmemeli ve sahip çıkmalıyız. Önümüzdeki sezon Atiker Konyasporumuz için çok önemli bir dönem. İnşallah şehrimizin markasına daha fazla sahip çıkalım, üyelerimizi, tüm esnaf ve sanatkarlarımızı maçlara gitmeleri konusunda teşvik edelim" ifadelerini kullandı.

Atiker Konyaspor Kulübü As Başkanı Mehmet Günbaş da, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak'a destek sözleri ve temennileri konusunda teşekkür etti.

İHA

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA