• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kanun yapma sürecinde tartışma olabilir
22 Kasım 2013 Cuma 13:03

Kanun yapma sürecinde tartışma olabilir

Cumhurbaşkanı Gül, dershaneler konusunda, "Kanun yapma sürecinde tartışmalar olabilir. Önemli olan bunun kırgınlıklara ve üzüntülere sebep vermeyecek şekilde yapılması'' dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül,  Samsun'dan kara yoluyla geldiği Ordu'nun Ünye ilçesinde güllerle karşılandı. Gül, Ünye'nin ardından Fatsa ilçesine geçti. Gül, Hükümet Konağı Meydanı'nda kendisini karşılayan vatandaşları selamladı, ardından konuşma yaptı.
 
Gül, uzun süredir Ordu'yu cumhurbaşkanının ziyaret etmediğini, bu ziyareti gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
 
Gül, Fatsa'dan Ordu Valiliğine gelişinde aralarında gaziler ve engellilerin bulunduğu vatandaşlarla selamlaştı. Gül, Valilik önünde kendisini bekleyen halka hitap etti.
 
Gül, Ordu'nun büyükşehir statüsü kazanmasının önemine işaret ederek, "Bu büyük bir potansiyel. Var olan potansiyeli çok daha büyük iş birliğine dönüşterecek, her şeyin çok daha koordineli yapılmasını sağlayacak düzenleme oldu" dedi.
 
Cumhurbaşkanı Gül, Valilikte gazetecilerin sorularını yanıtlarken, teröre hiçbir şekilde müsamaha gösterilmeyeceğini belirterek, süreci bozacak herhangi bir eylem ve saldırı durumunda güvenlik güçlerinin gereğini yapacağını bildirdi.
 
Dershanelerin özel okula dönüştürülmesi
 
Cumhurbaşkanı Gül, dershanelerin özel okula dönüştürülmesinin kolaylaştırılması konusunda ise "Kanun yapma sürecinde tartışmalar olabilir. Önemli olan bunun kırgınlıklara ve üzüntülere sebep vermeyecek şekilde yapılmasıdır. Herkesin fikrini söylemesi gerekir. Parlamenter süreç içerisinde kanun yapanlar da bütün bunları dikkate alacaklardır" şeklinde konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA