• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kangren olup kesilen kolunu toprağa gömdü
18 Temmuz 2011 Pazartesi 14:41

Kangren olup kesilen kolunu toprağa gömdü

Konya'da tüp bebek için başvurduğu özel hastanede serumun kasa yapılması sonucu kangren olan kolu kesilen Saime Kayan, eşiyle birlikte geldiği mezarlıkta gözyaşları arasında kolunu gömdü.

 Konya'da tüp bebek için başvurduğu özel hastanede damardan yapılması gereken serumun kasa yapılması sonucu kangren olan kolu kesilen Saime Kayan, eşiyle birlikte geldiği mezarlıkta gözyaşları arasında kolunu gömdü.

Konya'da iki hafta önce tüp bebek için hastaneye yatan Saime Kayan'ın elinin üzerinden damara diye kasa serum yapıldı. Kolu şişen kadın, bir gün sonra Selçuk Üniversitesi (SÜ) Meram Tıp Fakültesi Ortopedi Servisi'nde tedavi altına alındı. Üç kez operasyon geçiren Saime Kayan'ın kolunda bir düzelme görülmedi. Bunun üzerine GATA'ya götürülen Kayan'a bir çözüm bulunamayınca tekrar götürüldüğü Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kangren olan kolu operasyonla alındı.

Hüseyin Kayan, bugün Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi'nde bulunan eşinin kesilen kolunu teslim aldı. Hüseyin ve Saime Kayan çifti, kesilen kolla Üçler Mezarlığı'na geldi. Bir kolu olmayan Saime Kayan, kocasıyla birlikte kesik kolunu ağlayarak toprağa gömdü. "Kesilen kolu aldık" diyen Hüseyin Kayan, "Sağlık Müdürlüğü, Sağlık Bakanlığı ve savcılığa gerekli suç duyurusunda bulunduk. Bebek beklerken eşimin kolu kesildi, nasıl bir sonuç çıkacak bekliyoruz" dedi.

Saime Kayan ise, "Ben kolumu istiyorum, bana doktor kolumu geri versin" diyerek gözyaşı döktü.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA