• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kanal D muhabiri tartaklandı!
11 Temmuz 2011 Pazartesi 13:10

Kanal D muhabiri tartaklandı!

Aziz Yıldırım'ın tutuklanma kararının alındığı Beşiktaş Adliyesinin önünde, görevini yapmaya çalışan basın mensupları da Fenerbahçe taraftarları tarafından tartaklandı.

Aziz Yıldırım’ın tutuklanma kararının alındığı Beşiktaş Adliye'sinin önünde, görevini yapmaya çalışan basın mensupları da Fenerbahçe taraftarı tarafından tartaklandı. Aziz Yıldırım için tutuklanma kararının alındığını canlı yayınla izleyicilerine duyurmak isteyen Kanal D’de, adliye önünde ki muhabiri ile canlı yayın bağlantısına geçti.

Kanal D muhabiri Berat Çamyar, yaşanan gelişmeleri canlı yayında izleyicilere aktarırken, Fenerbahçeli taraftarlardan beklenmeyen bir saldırı geldi. Taraftarların yoğun küfür ettiği canlı yayında, bazı taraftarlar Berat Çamyar’ı tartakladı, elinde ki mikrofonu yumrukladı.

Berat Çamyar’ın canlı yayında olduğunu söylemesine bile aldırış etmeyen taraftarlara Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti. Yaşanan bu gelişme üzerine Kanal D canlı yayınına son vermek zorunda kaldı.

YORUMLAR
Basın özgürlüğü
ismail uğurlu
öncelikledeğerli muhabir arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi sunyorum.siz kimsinizde bir muhabire haber yapmasına engel olabilirsiniz.biz muhabirlerin kaderi hep tartaklanmak dövülmek mi ya
195.174.117.177
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA