• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kanal Caddesi nin alt yapı çalışmaları tamamlandı
23 Eylül 2010 Perşembe 14:19

Kanal Caddesi' nin alt yapı çalışmaları tamamlandı

Asfaltlama ve alt yapı çalışmalarını ilçede ihtiyaç duyulan her bölgede sürdüren Karatay Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Karatayın en uzun ve en geniş caddesi olan Kanal Caddesinin tüm alt yapı çalış
Asfaltlama ve alt yapı çalışmalarını ilçede ihtiyaç duyulan her bölgede sürdüren Karatay Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Karatay’ın en uzun ve en geniş caddesi olan Kanal Caddesi’nin tüm alt yapı çalışmalarını tamamladı. Bir şehrin gelişiminde yolların çok önemli olduğuna dikkat çeken Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; yapılan çalışmalar ile Karatay’ın daha modern bir görünüme kavuşturulmasını amaçladıklarını söyledi.
 
Her iki tarafı da çift şeritli olan ve tahliye kanalını çevreleyen Kanal Caddesi’nde, şu ana kadar 4 kilometrelik yolun tamamlanıp bitirildiği bildirildi. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Hançerli; 6 kilometre uzunluğundaki Kanal Caddesi’nin tüm alt yapı çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda son olarak beton asfalt kaplama çalışmalarının yapıldığını söyledi. Karatay Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin; yol çizgilerinin çekilmesi, reflektörlerin takılması, yönlendirme ve yol işaret levhalarının takılması noktasında da çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirten Başkan Hançerli; Karatay Belediyesi ekipleri tarafından açılan yeni yollarla bir yandan trafik akışı rahatlatılırken, diğer yandan ilçeye modern bir görünüm kazandırılıyor dedi.
 
Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; hedeflerinin yıl sonuna kadar Kanal Caddesi’nin tamamının asfaltının bitirilerek, vatandaşın hizmetine sunulması olduğunu ve şu an kısmen trafiğe açık olan yolun, beton asfalt kaplı bir şekilde trafiğe açılmasının sağlanması için çalışmalarını hızla sürdürdüklerini ifade etti. Kanal Caddesi’nin en başından bugüne kadar yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Hançerli; 10’a yakın mahalleye hizmet verecek olan Kanal Caddesi’nin hayırlı olmasını diledi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA