• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kan bağışlamada İttifak ettiler
12 Şubat 2010 Cuma 12:57

Kan bağışlamada 'İttifak' ettiler

İttifak Holding, Türk Kızılayı Konya Kan Bağış Merkezinin Gönüllü Kan Bağışçısı Kazanımı kampanyasına 2010 yılında da destek verecek.
İttifak Holding, Türk Kızılay’ı Konya Kan Bağış Merkezi’nin “Gönüllü Kan Bağışçısı Kazanımı” kampanyasına 2010 yılında da destek verecek.
İttifak Holding ve Türk Kızılayı Konya Kan Bağış Merkezi işbirliği ile düzenlenen “Gönüllü Kan Bağışçısı Kazanımı” kampanyasına İttifak Holding yöneticileri ve çalışanları katıldı. Kampanyadan dolayı başta Kan Merkezi yönetici ve çalışanlarına teşekkür eden İttifak Holding Genel Müdürü Ali Körpe, toplumsal yardımlaşmanın en önemli göstergelerinden birisi olan kan bağışının öneminin özellikle afet, savaş gibi durumlarda ciddiye alındığını belirtti.
Körpe, “Başımıza bir felaketin gelmesini beklemeden kan bağışını hayatımızın bir parçası haline getirmeliyiz” dedi. Kan bağışının toplumsal boyutta önemli bir yardım olduğunu ifade eden Körpe, birçok sosyal çalışmaya destek verdiklerini ve insan sağlığı için de bu tür kampanyaları sürekli destekleyeceklerini açıkladı.  
 Türkiye'nin birçok bölgesinde kan bağışının ihtiyaçları karşılamadığını belirten Kızılay yetkilileri ise, İttifak Holding’in kampanyaya verdiği sürekli desteğin diğer kurumlara da örnek teşkil etmesini dilediklerini söylediler.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA