• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kamyonu uçuruma yuvarlandı, hiç oralı bile olmadı
27 Mart 2010 Cumartesi 16:19

Kamyonu uçuruma yuvarlandı, hiç oralı bile olmadı

Seydişehir'de bir dinlenme tesisinin önünde park edilen tavuk yüklü kamyonet, şoför tesiste çorba içerken ana yolu aşarak uçuruma yuvarlandı.

Seydişehir'de bir dinlenme tesisinin önünde park edilen tavuk yüklü kamyonet, şoför tesiste çorba içerken ana yolu aşarak uçuruma yuvarlandı. Şans eseri o sırada ana yoldan araç geçmemesi olası bir kazayı önledi.
    

Alınan bilgiye göre, Konya'nın Seydişehir ilçesinde, ismi henüz belirlenemeyen,42 FT 753 plakalı canlı tavuk yüklü kamyonetin sürücüsü, lokantada çorba içtikten sonra dışarı çıktığında aracını park ettiği yerde bulamadı. Kasasında 200 canlı tavuk bulunan aracın yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandığını fark eden şoför, çalışanların şaşkın bakışları arasında sakin bir şekilde, ''Çok önemli değil... Ben daha sonra gelirim'' diyerek tesisten ayrıldı.
    

Tesis çalışanlarının olay yerine çağırdığı güvenlik güçleri, tavukların çoğunun telef olduğunu, 50 kadar canlı kalan tavuğun da çevreye dağıldığını belirledi.
    
     -ARAÇ, ANA YOLU GEÇEREK UÇURUMA YUVARLANDI-

Bu arada, yönü ana yola dönük park edilen ve el freninin çekilmediği tahmin edilen aracın, tesisin park alanından hareketlenip Seydişehir-Antalya kara yolunu aştıktan sonra, yolun diğer tarafındaki kısmındaki uçuruma yuvarlandığı, Ankara'yı Konya üzerinden Antalya'ya bağlayan ve yoğun trafiği bulunduğu belirtilen yolda bir araca çarpmamasının olayın büyük bir şans olduğu ifade edildi.
    

Kamyonet sürücüsünün henüz tesise dönmediği, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA