• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kamu denetçisi adayları belirlendi
15 Kasım 2012 Perşembe 14:40

Kamu denetçisi adayları belirlendi

Diyanet, taşra teşkilatında boş bulunan kadrolara atama yapacak. TBMM'de kamu denetçisi adayları belirlendi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, boş olan taşra teşkilatlarındaki Kur'an kursu uzman öğreticisi ve uzman imam hatip kadrolarına, kendi personeli içerisinden sözlü sınavla atama yapacak.
Başkanlık'tan yapılan açıklamaya göre, taşra teşkilatında boş bulunan 350 Kur'an kursu uzman öğreticisi ve bin 500 uzman imam hatip kadrosu için sözlü sınav düzenlenecek.
Diyanet İşleri Başkanlığı personelinin girebileceği sözlü sınavın başvuruları, 14-28 Kasım tarihleri arasında, başkanlığın internet sitesinden yapılabilecek.
Kamu denetçisi adayları belirlendi
TBMM Dilekçe Komisyonu ile İnsan Haklarını İnceleme Karma Alt Komisyonu, 733 kişiden 15 kişiyi kamu denetçisi adayı olarak belirledi. İsimler şöyle:
Serpil Çakın, Yaşar Ayşegül Oğuz, Sami Kalaycı, Muhittin Mıhçak, Mehmet Elkatmış, Lütfi Şahsuvaroğlu, İrfan Barut, Gülümser Erdem, Zeki Yıldırım, Adnan Özen, Musa Sıvacıoğlu, Zekeriya Şarbak, Zekeriya Aslan, Abdullah Cengiz Makas, Arif Dülger.
Karma Komisyon tarafından oluşturulan alt komisyonun belirlediği 15 isim üst komisyona sunulacak. Dilekçe ile İnsan Haklarını İnceleme Karma Komisyonu da en geç 29 Kasım Perşembe günü, 15 kişiden 5'ini denetçi olarak seçecek
Adli Tıp'a taze kan
Adli Tıp Kurumu, kimya, inşaat, makine ve bilgisayar mühendisi, kimyager, laborant, sağlık ve kimya teknikeri ile hizmetli kadrolarına 23 personel alacak. Başvurular 20 Kasım'da başlayacak.
Milli Savunma Bakanlığı'na çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere 4 uzman alınacak. Adaylar 21-22 Kasım'a kadar başvuru yapabilecek.
TÜİK, merkez kadroları için sınavla 6 uzman yardımcısı alacak. Türkiye Kalkınma Bankası'na sınavla 8 müfettiş yardımcısı alınacak.
Çukurova, Bartın ve Karamanoğlu Mehmetbey, Ankara, Yıldız Teknik, Sakarya, Kocaeli, Ufuk ve Erciyes üniversiteleri akademisyen istihdam edecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA