• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kamu binası anlayışı değişiyor
16 Şubat 2011 Çarşamba 16:31

Kamu binası anlayışı değişiyor

Selçuklu Belediyesi yeni hizmet binası çalışmalarında sona gelindi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay binanın hizmete girmesi ile ilçenin modern ve fonksiyonel bir hizmet binasına..
Selçuklu Belediyesi yeni hizmet binası inşaatı çalışmalarında sona gelindi. Yeni hizmet binasında 14 Mart 2011 tarihinden itibaren hizmet verilmeye başlanacak.
 
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın yeni merkezlere ihtiyaç duyduğunu, yeni hizmet binası ile Konya’nın farklı bir alt merkeze sahip bir şehir olacağını ifade etti.
 
Başkan Altay, “Selçuklu, modern ve daha işlevsel yeni hizmet binasına kavuşacak. Ayrıca hizmet binasının yanında sosyal ve kültürel amaçlı ikinci bir bina daha bulunuyor. Böylece birçok sosyal etkinlikte burada gerçekleştirilebilecek. Yeni binanın 14 Mart tarihinde hizmete girmesiyle hemşehrilerimizin hizmetleri en iyi şekilde almasının yanı sıra bölge önemli bir canlılığa kavuşacak. Yeni Hizmet Binası toplam 20.000 m² inşaat alanına sahip bulunuyor. Bunun 16.000 m² belediye hizmet binası, geriye kalan kısmı ise sosyal hizmet binası olarak kullanılacak. Bodrum artı dört kat olarak projelendirilen hizmet binasında Selçuklu mimarisi ve modern mimarinin çizgileri yer alıyor. Selçuklu, bu yapı ile modern ve daha işlevsel bir hizmet binasına kavuşacak. Ayrıca, 70 bin m²’ lik yeşil alan park alanı olarak değerlendirilerek hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak.
 
Belediye binası tamamlandıktan sonra ilçemizde şehircilikte önemi olan yeni bir kent merkezi ortaya çıkacaktır. Bu, trafiği rahatlatmanın yanında, merkezdeki sıkışıklığı da çözecektir. Yeni belediye binasının şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA