• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kampüste Emre Aydın rüzgarı
13 Mayıs 2011 Cuma 12:13

Kampüs'te Emre Aydın rüzgarı

Selçuk Üniversitesinin ev sahipliğinde düzenlenen 8inci Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları kapsamında üniversite öğrencileri ünlü sanatçı Emre Aydının konseriyle coştu.
Selçuk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen 8’inci Türkiye Koç Fest Üniversite Spor Oyunları kapsamında üniversite öğrencileri ünlü sanatçı Emre Aydın’ın konseriyle coştu. Yağmurlu ve soğuk havaya rağmen Selçuk Üniversitesi Stadyumu zeminini dolduran yaklaşık 8 bin öğrenci, geç saatlere kadar Emre Aydın’ın birbirinden güzel parçalarıyla eğlenceli dakikalar geçirdi.
 

 
2008 yılında düzenlenen MTV Avrupa Müzik Ödülleri gecesinde ‘Avrupa’nın En İyi Sanatçısı’ ödülünü alan Emre Aydın, Konya’daki hayranlarına yağmurlu havaya rağmen unutulmaz bir gece yaşattı.  ‘Hoşçakal’, ‘Son Defa’, ‘Afilli Yalnızlık’ ve ‘6. Cadde’ gibi birbirinden güzel parçalarını hayranlarıyla beraber söyleyen Emre Aydın,
üniversite gençliğinden aldığı enerjiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın, ‘’Konya’yı ve Selçuk Üniversitesi’ni çok seviyorum.Burada öğrencilerden ayrı bir güç alıyorum.’’ dedi.
 
Zaman zaman duygusal parçalarla hüzünlenen zaman zaman da rock parçalarıyla coşkulu dakikalar yaşayan öğrenciler, 2 saat süren konserin sonuna kadar doyasıya eğlendiler.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA