• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kamp verimli geçiyor
18 Temmuz 2011 Pazartesi 12:27

'Kamp verimli geçiyor'

Isparta Davras Sirene Hotel'de yapılan ve 16 gün süren birinci etap kamp çalışmalarının son derece verimli geçtiğini belirten Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir,
Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Isparta Davras Sirene Hotel'de 2-17 Temmuz tarihleri arasında yapılan birinci kamp dönemi ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, "Konyaspor'u bu sezon bir takım zorluklar bekliyor. Ama ben bu zorlukları aşacağımızı düşünüyorum. Bunu gerçekleştirebilmek adına da sezon başı hazırlıklar bizim için çok önemli. Isparta Davras'ta yaptığımız kampın bu açıdan çok verimli olduğuna inanıyorum. Oyuncuları tanıma açısından benim için büyük bir fırsat oldu. Tabiki alt yapıdan gelen oyuncuların yukarı ile intibakları benim adıma kafamda büyük bir soru işareti idi. O konuda da bir takım bilgi sahibi olduk. Sezon başı hazırlıklarının amacı kuvvet ve dayanıklılık adına yapılması gereken çalışmaları yapmaktı. Bizde 15 günlük bölümde bunları yaptık. Gayet iyi bir kamp dönemi oldu. Sakatlık anlamında büyük sorunlar yaşamadık. Bu açıdan sevindirici bir durum oldu" diye konuştu.

20-31 Temmuz tarihleri arasında yapılacak ikinci kamp dönemi ile ilgili de bilgiler veren Özdemir, "İkinci etap kampı Kızılcahamam'da ve bu dönemde daha fazla hazırlık maçları olacak. Bu kamp hem oyuncuların bizi hem de bizim oyuncularımızı tanıyıp bilgilenmemiz açısından daha önemli olacak. Belki de sezon içerisinde takım kurgusunda vereceğimiz kararlar Kızılcahamam kampında daha fazla netleşecek. Bu nedenle Kızılcahamam kampını çok önemsiyorum. İnşallah Isparta Davras kampı gibi bu kampta bizim adımıza çok verimli geçer" şeklinde görüş belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA