• Konya5 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kamalak, Konyada iftara katıldı
08 Ağustos 2012 Çarşamba 10:51

Kamalak, Konya'da iftara katıldı

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı.
Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin Konya İl Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı.
SP Konya İl Teşkilatı’nın merkez Meram ilçesindeki bir tesiste açık alanda düzenlediği iftar programına parti yöneticileri ile birlikte katılan genel başkan Kamalak, partiden ayrılanları eleştirerek AK Parti ile istikamet farkları olduğunu belirtti. Kamalak, "Bize, partiden ayrılanlar mal, mülk sahibi oldular, milletvekili, bakan olduklar, çocuklarına iş buldular diyorlar. Bir davanın haklılığı geçici kalabalıkların çokluğu ile değil, ancak ve ancak ilahi iradeye uygunluğu ile ölçülebilir. AK Partili kardeşlerimiz yönünü Avrupa'ya çevirmiş durumda, biz ise hayır diyoruz. İslam Birliği diyor yönümüzü Doğu'ya çevirmiş durumdayız. Türkiye'yi Avrupa Birliğine yama yapabilmek için Avrupa Birliği (AB) Bakanlığını kurmuş durumdalar. AB dediğin bir haçlı kulübüdür, tam anlamıyla bir haçlı birliğidir. Biz ise hayır diyoruz, İslam birliği diyoruz ve İslam Birliği içinde D-8'i kurmuş durumdayız" dedi.
Suriye tarafından düşürüldüğü açıklanan Türk uçağını üreten yada tamir edenler tarafından kumanda ile düşürülerek Türkiye'nin savaşın içine çekilmeye çalışılmış olabileceğini kaydeden Kamalak, "Türk uçağı nasıl düştü bilmiyoruz. Endişemiz şudur ki, uçağı yapan veya tamir edenlerin kumanda ile kilitlemiş olmasın. Açıklanan diğer bir gerçek ise mevcut iktidar da bulunan Milli Savunma Bakanı tarafından yapıldı, otopsi raporlarında şehit pilotlarımızda kurşun izine rastlanmamıştır" diye konuştu.
Program sonunda Mustafa Kamalak'a günün anısına plaket ve çiçek verildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA