• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalplerde her zaman güzel bir gelecek kurulmalıdır
24 Ağustos 2010 Salı 13:32

'Kalplerde her zaman güzel bir gelecek kurulmalıdır'

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Huzurevi, Kadın Konukevi sakinleri ve SHÇEK yurtlarında kalan öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe AK Parti Konya Milletvekili Orhan

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Kız - Erkek Yetiştirme Yurtlarında kalan öğrenciler, Huzurevi ve Kadın Konukevi sakinleri ile iftarda bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi’ndeki iftar yemeğine Başkan Akyürek ile birlikte AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, Konya Sosyal Hizmetler İl Müdürü İzzet Güneş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur da katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, sevginin çoğaldığı, kardeşlik duygularının pekiştiği Ramazan ayında çocuklar, gençler ve Huzurevi sakinleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını ifade etti.

Konuşmasında gençlere seslenen Başkan Akyürek, yarının ne getireceğinin belli olmadığını, kalplerde her zaman güzel bir gelecek kurma duygusunun yaşatılması gerektiğini söyledi.

Hayatın zorluklarıyla erken yaşlarda tanışan çocukları güzel bir gelecek beklediğini vurgulayan AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, son yıllarda çocuklar için yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü İzzet Güneş de, her yıl Ramazan ayında gerçekleşen iftar yemeği nedeniyle Başkan Akyürek’e teşekkür ederek, imkanların iyileşmesi anlamında son yıllarda atılan adımların önemli olduğunu söyledi.

Milletvekili Erdem ve Başkan Akyürek, iftar yemeğinin ardından yetiştirme yurtlarında kalan öğrenciler ve Huzurevi sakinleri ile sohbet ettiler.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA