• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalbinden bıçaklanıp sokağa atıldı!
24 Eylül 2013 Salı 09:03

Kalbinden bıçaklanıp sokağa atıldı!

Konyada kalbinden bıçaklandıktan sonra bir otomobilden sokağa atılan 21 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 Konya’da kalbinden bıçaklandıktan sonra bir otomobilden sokağa atılan 21 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Mehmet Vehbi Mahallesi Ressam Şefik Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından kalbinden bıçaklanan Muhammet Gültekin (21), bir sokak içerisinde otomobilden atıldı. Bağırarak yardım isteyen yaralı genci duyup evlerinden çıkan vatandaşlar ambulansa haber verdi. Olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri, kalbi duran Muhammet Gültekin'i kalp masajıyla hayata döndürdükten sonra en yakın olan özel bir hastaneye kaldırdı. Hastanede tekrar duran kalbi çalıştırılan Muhammet Gültekin, yapılan sonraki müdahalelere cevap vermeyince hayatını kaybetti.
Sokak içerisinde oturan görgü şahidi bir kadın, yaralı gencin otomobilden atıldıktan sonra bağırarak yardım istediğini ifade etti.

Olayın ardından sokakta inceleme yapan polis, görgü şahitlerinin ifadesi doğrultusunda şüphelilerin aracını tespit etti. Kentin giriş ve çıkışlarında önlem alan polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Hayatını kaybeden Muhammet Gültekin'in üzerinden erbaş ve erlere verilen kimlik kartı çıktığı öğrenildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA