• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalaycıya eğitime katkı ödülü
16 Şubat 2010 Salı 17:42

Kalaycı'ya eğitime katkı ödülü

Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycıya teşekkür belgesi verdi.
Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel, eğitime yaptığı katkılardan dolayı Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı’ya teşekkür belgesi verdi.
 
İlçedeki okulların peyzaj düzenlemesi, boya, duvar vb. inşaat işlerine katkı sağlayan Meram Belediyesi, son olarak Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nin peyzaj düzenlemesini yaptı.
 
Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel, İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Nuri Aydın ve Meram Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Veli Koç Başkan Kalaycı’yı ziyaret etti.
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Üstünel, belediye ile çok güzel bir işbirliği yaptıklarını belirterek, “Okullarımızın peyzaj düzenlemesi ve diğer inşaat işlerine büyük katkı sağlayan Meram Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu katkıların aynı şekilde devam etmesini diliyoruz” dedi. Meram Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürü Veli Koç da, Merkezlerinin peyzaj düzenlemesini yaptıkları için Başkan Kalaycı’ya teşekkür etti.
Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha iyi ortamlarda eğitim almasının önemine dikkat çeken Başkan Kalaycı ise, “Belediye olarak imkânlarımız dâhilinde eğitim kurumlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Konuşmalardan sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Üstünel, Başkan Kalaycı’ya teşekkür belgesi verdi. Meram Rehberlik Araştırma Merkezi adına Başkan Yardımcılarına da teşekkür belgesi verildi.
 
Öte yandan kısa bir süre önce yapılan genel kurulda Konya Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na seçilen İbrahim Turgut ile Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliğine atanan Doç. Dr. Hamdi Arbağ da Başkan Kalaycı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA