• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalaycıdan öğrencilere ders
17 Nisan 2009 Cuma 15:46

Kalaycı'dan öğrencilere ders

Göreve seçildiği günden beri yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycıyı Fatih Sultan Mehmet ve Özel Gençlik ilköğretim okulları 4. sınıf öğrencileri ziyaret etti.
Göreve seçildiği günden beri protokol mensupları başta olmak üzere yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı’yı Fatih Sultan Mehmet ve Özel Gençlik ilköğretim okulları 4. sınıf öğrencileri ziyaret etti.

İlk olarak Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencileri, Başkan Kalaycı’yı makamında ziyaret etti. Kalaycı’ya çiçek takdim eden öğrenciler, görevinde başarılar dilediler. Bütün öğrencilerle tek tek tokalaşarak sohbet eden Başkan Kalaycı, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Meram Belediye Başkanı Dr. Serdar Kalaycı’yı, Özel Gençlik İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri de Sosyal Bilgiler dersi “Yerel Yönetimler” konusu kapsamında ziyaret ederek çeşitli sorular sordular. Bir öğrencinin, belediye başkanının nasıl göreve geldiği sorusuna Kalaycı şöyle yanıt verdi: “Vatandaşlara, kesinlikle yapamayacağı vaatlerde bulunmamalıdır. Yapabileceklerini ve güzel projelerini halka anlattıktan sonra onların oylarıyla göreve seçilirler ”.

Başkan Kalaycı, bir soru üzerine halkın her kesiminden insanların güzel ve orijinal projelerini www.birmeramlineister.com adlı web sitesine gönderdiği takdirde değerlendirmeye tabi tutulacağını açıkladı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA