• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalaycı yaşlıları ziyaret ederek hediyeler verdi
20 Mart 2013 Çarşamba 15:33

Kalaycı yaşlıları ziyaret ederek hediyeler verdi

Konyanın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, beraberinde AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ve kadın kolları üyeleri ile Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevindeki yaşlıları...
 Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, beraberinde AK Parti Meram İlçe Başkanı Ulvi Bezirci ve kadın kolları üyeleri ile Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevindeki yaşlıları ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.
Başkan Kalaycı ve beraberindeki heyeti Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Konya İl Müdürü Mehmet Emin Botsalı ve Huzurevi Müdürü Osman Baybağan karşıladı. Yaşlılar tarafından yapılan “el emeği göz nuru” sergiyi gezen heyet daha sonra Huzurevi Müzesi'nde incelemelerde bulundu.
Başkan Kalaycı ve İlçe Başkanı Bezirci, Huzurevi sakinlerine hediyelerini vererek yakından ilgilendi.
"Yaşlılarımız, geçmiş ile gelecek arasında bir köprüdür" diyen Başkan Kalaycı, "Onlar, hayat tecrübeleri ve kültürleriyle herkesin yolunu aydınlatır. Milletimiz, tarihinin her döneminde yaşlısına gereken değeri vererek bunu en önemli töre ve gelenek haline getirmiştir. Bu saygı, sağlam ve güçlü bir toplum oluşturmuştu” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA