• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalaycı dan Kızılay a ziyaret
04 Kasım 2009 Çarşamba 13:43

Kalaycı' dan Kızılay' a ziyaret

Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Derneği Konya Şubesi'ni ziyaret etti.
Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Derneği Konya Şubesi'ni ziyaret etti.

Başkan Kalaycı, her yıl 29 Ekim - 4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası nedeniyle Kızılay Derneği Özel Ticaret Borsası Hastanesi'ni ziyaret etti. Ziyarette Kızılay Derneği Konya Şubesi yönetim kurulu üyeleri Mehmet Gödeneli, Ramazan Çalışkan, Fikret Mutafoğlu, Sadık Yaşa ve Mehmet Yurdal ile Hastane Koordinatörü Osman Haklı ve Başhekim Sabahattin Yücetaş hazır bulundu. Kızılay'ın bir yardım kuruluşu olarak savaşta ve barışta halkın karagün dostu olduğunu hatırlatan Başkan Kalaycı, “Kızılay Derneği'nin en başarılı şubelerinin başında Konya'nın yer alması hepimizin göğsünü kabartmaktadır. Şehrimizde hizmet veren Kızılay Derneği Özel Ticaret Borsası Hastanesi de başarılı çalışmalarıyla takdir toplamaktadır. Kızılay Derneği'nin Konya'daki çalışmalarından dolayı bütün yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Bu vesileyle Kızılay Haftasını da kutluyorum” dedi.

Derneğin geçmişten günümüze geldiği durum hakkında bilgi veren yönetim kurulu üyeleri ise, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA