• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz
02 Mayıs 2013 Perşembe 12:14

'Kalan maçlarımızı kazanmak istiyoruz'

Manisaspor karşısında alınan galibiyetin Süper Lig yolunda atılan önemli bir adım olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, kalan 2 maça da kazanmak için çıkacaklarını ve...
Manisaspor karşısında alınan galibiyetin Süper Lig yolunda atılan önemli bir adım olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, kalan 2 maça da kazanmak için çıkacaklarını ve bu anlamda Şanlıurfaspor mücadelesinin diğer maçlar gibi büyük öneme sahip olduğunu belirtti.
'Bizim için her hafta final maçı niteliğinde oluyor. Bu hafta yine bir final maçı var' sözleriyle değerlendirmesine başlayan Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Şanlıurfaspor maçı da kazanmamız gereken bir maç. Kalan 2 haftada 4 puan mı yoksa 6 puan mı yeter bizde bilmiyoruz. Onu maçlardan sonra göreceğiz.
Özellikle son 5 haftada takımımızın performansı iyi. Sadece Karşıyaka maçındaki performansımız bize göre biraz düşüktü. Ama bakıldığında diğer takımlarda boş takımlar değil. Ligin en dibindeki takımlar bile büyük mücadele sergiliyorlar. Çok dikkatli olmak lazım. Son 5 haftada çok iyi puanlar aldık. İyi yol kat ettik. Oyun istikrarını sağladığımızı düşünüyorum. Son 2 maçımız kaldı. İkisini de kazanıp play-off’u düşünmeye başlayabiliriz. Şanlıurfaspor maçı bizim için ciddi anlamda çok önemli. İnşallah istediklerimizi yaparak sonucu alırız" dedi.
Bir basın mensubunun hava sıcaklığının takımı etkileyip etkilemediği ile ilgili sorusuna Tütüneker "Tabiki her takım gibi bizim takımımızda etkileniyor. Ama bu işi istemek lazım. Manisaspor maçında hava sıcaklığına rağmen takımımın oyunu üst seviyedeydi. İstek ve arzu olduktan sonra her şey daha güzel oluyor" cevabını verdi.
Uğur Tütüneker, taraftarların son haftalardaki desteğine de değinerek, "Mükemmel destek oluyorlar. Taraftarın görevi zaten taraf olmak ve takımını desteklemektir. Arkamızda durmalılar. İyi günde herkes yanımızda olur. Önemli olan kötü günde bizleri desteklemeleri. Onların desteğiyle takımın neler yaptığını herkese gösterdik. Biz eski günleri hatırlamak bile istemiyoruz. Oyuncularım isteklerini bana yansıttılar. Bizim için önemli olanda buydu" dedi.
Kalan haftalarda en büyük avantajlarının takım içi arkadaşlık olduğunu ifade eden Torku Konyaspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "Oyuncularım kendi aralarında çok iyi uyum sağladılar. Bizler de onlara uyum sağladık. Bu takım elinden gelen her şeyi yapıyor ve yapmaya devam edecek. Sonuç ne olursa olsun bu takımı alkışlamak gerekli. İnşallah bu maçı kazanıp hedefimize bir adım daha yaklaşacağız" şeklinde görüş belirtti.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA