• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kalabalık sınıflarda kaybolmayın!
24 Aralık 2010 Cuma 17:18

Kalabalık sınıflarda kaybolmayın!

Genç Beyinler Etüt Merkezi Müdürü Orhan Gündüz, eğitim ve öğretimde öğretmen, aile ve öğrenci üçlemesinin başarı için gerekli olduğuna inandıklarını dile getirdi.
Genç Beyinler olarak eğitime farklı bir pencereden baktıklarını, dershaneyle evi kaynaştırarak öğrenciye ikinci bir ev ortamı sunduklarını belirten Gündü, etüt merkezlerinde her öğrencinin özel olduğunu, bunun için ise ‘bireysel öğrenime’ daha çok önem verdiklerini dile getirdi.
 
Konya’da bir ilki gerçekleştirerek şehir merkezinde, tecrübeli ve dinamik bir eğitim kadrosuyla,  birebir, ikili, üçlü ve dörtlü gruplara yönelik  klasik sınıf anlayışının ötesinde, 8 kişilik sınıflarda ayrıcalıklı bir öğrenci etüt merkezini hizmete sunduklarını ifade eden Gündüz, ‘’ Genç Beyinler Eğitim, amaç ve işleyiş bakımından daha çok ‘Butik Dershane’ veya ‘Vıp Dershane’ şeklinde çalışan alternatif bir eğitim kurumudur. Okula alternatif değil, destek olan bir kurumuz. Çünkü biz ‘okul öncesi başarısı’ diyoruz. Bunun için de ilköğretim ve lise öğrencilerine yönelik, hafta içi gündüz saatlerinde, etüt programlarımız var. Bu programlarla, öğrencilerin eksik olduğu dersleri ve konuları tamamlamalarını hedefliyoruz. Öğrencilerimizi en iyi şekilde SBS, YGS, ve LYS sınavlarına hazırlıyoruz. Öğrencilerimize nezih, rahat, huzurlu ve güvenli bir ev ortamı sunmaya çalışıyoruz’’ dedi.
 
Kurum bünyesinde öğrenci koçunun olduğunu belirten Genç Betinler Etüt Merkezi Müdürü Orhan Gündüz, öğrenci koçunun öğrencileriyle bir abla, bir anne, bazen bir dost, bazen de bir öğretmen gibi davranarak sağlıklı  iletişim kurup,  öğrencilerin başarılarının artması için çalıştıklarının altını çizdi. Sınıflarında projeksiyon bulunduğunu ve internete sınırsız ulaşım olduğunu aktaran Gündüz, öğrencilere sosyal aktivitelerin düzenlendiğini de söyledi.
Eğitim ve öğretimde öğretmen, öğrenci ve aile ilişkisinin başarıyı getirdiğini dile getiren Gündüz, kurumdaki öğretmenlerinin  konuyu öğrencisine ezberletmeyip, kavratmaya çalıştığını ve öğrenciye derslerini sevdirmeye çalıştığını vurguladı. 
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA