• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahve aşıkları Konya’da buluşuyor
20 Şubat 2020 Perşembe 16:10

Kahve aşıkları Konya’da buluşuyor

Konya’nın İlk ve Tek Kahve & Çikolata Festivali, 17-19 Nisan tarihleri arasında Dedeman Otel’de gerçekleştirilecek.

Festival tadında geçecek organizasyonda tüm kahve ve çikolata tutkunları ilk defa Dedeman Hotel’de buluşacak. Sektör öncüleri ve 3'üncü nesil kahve akımını barındıran festivalde üç gün boyunca birbirinden renkli ve “lezzetli” aktiviteler yer alacak. Festival tadındaki bu organizasyonda atölye çalışmaları, seminer ve konferanslarda tüm ziyaretçilere akademik bir gösteri sunulacak. Kaskon Grup ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Konya Kahve & Çikolata Festivali, sosyal nitelik taşımasının yanı sıra birçok sektörü bir araya getirmeyi de hedefliyor. Festival kapsamında en sevilen lokal kahve dükkanlarının yanı sıra dünyaca ünlü coffee shop'lar, kendi evinin baristası olmak isteyenler için çeşitli atölyeler ve seminerler, farklı aktivite alanlarında yeni deneyimler ve sevilen müzisyenlerin konserleri yer alacak. Festivalde farklı tatları deneme imkanı bulacak olan ziyaretçiler, festival alanında yapılacak olan farklı etkinlikler ile eğlenceye de doyacaklar.

Kahve festivali deyince ilk akla gelen kahve tiryakilerinin vazgeçilmezi bol köpüklü Türk kahvesinin sırlarını ve nitelikli Türk kahvesi demlemenin yöntemlerini  Türk kahvesi yarışmasında dünya derecesi almış ünlü baristalar, ziyaretçiler ile paylaşacaktır. 3 gün boyunca kahve ve çikolata tutkunlarını ağırlayacak olan festival kapsamında ziyaretçiler hem lezzete hem de müziğe doyacaklar. 17 Nisanda Sancak, 18 Nisanda Kahraman Deniz, 19 Nisanda Ekin Uzunlar konserleri festivalde ziyaretçi ve katılımcılarına unutulmaz anlar yaşatacak.

Yaklaşık 30 bin ziyaretçinin katılması hedeflenen festivalle ilgili ayrıntılı tüm bilgiler ve etkinlik programı www.cikolatakahvefest.com web adresinden ve festivalin @cikolatakahvefest sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA