• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Kadrajda Derebucak var” fotoğraf yarışması sonuçlandı
11 Mayıs 2016 Çarşamba 16:47

“Kadrajda Derebucak var” fotoğraf yarışması sonuçlandı

Konya’nın Derebucak ilçesinde düzenlenen profesyonel ve amatör fotoğrafçıların katılabildiği “Kadrajda Derebucak var” isimli fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Yapılan açıklamaya göre, Gencek Şehit Orhan Parlakkaya İlk-Ortaokulu, Derebucak Belediyesi ile Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) tarafından müşterek olarak bu yıl ilki düzenlenen ve iki kategori halinde gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasının sonuçlarının belli olduğu belirtildi.
Açıklamada, konusu Derebucak olan yarışmaya farklı il ve ilçelerden katılan 102 fotoğrafçının, 360 eserinin Derebucak Belediye Başkanı Ahmet Kısa, BEYFOT Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Konyalı, Fotoğrafçı Gökalp Bilici ve Öğretmen Mustafa Varol’dan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildikten sonra neticelendirildiği belirtildi. Seçici kurulun eserler arasında seçim yapmakta oldukça zorlandığı bildirildi.
Yarışma sonucunda A kategorisi (Tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçılar) 1. Oğuz İpçi (bakkal fotoğrafı), 2. Mehmet Koru (eski ev), 3. Serkan Daldal (Balatini Mağarası). B kategorisinde dereceye giren 5 fotoğraf (ilk&ortaokul ve lise öğrencileri): Beyza Nur Gedik, Hediye Nur Yalçınkaya, Berna Turgut, Burak Can Patlak, Emre Erim.
Yarışmada, önümüzdeki günlerde yapılacak ödül töreninde A kategorisinde birinciye bin, ikinciye 750 ve üçüncüye 500 lira, B kategorisinde ise ilk beşe giren isimlere 200’er liralık para ödülü verileceği kaydedildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA