• Konya21 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadın müşteri taksiciyi bıçakladı
23 Nisan 2010 Cuma 10:23

Kadın müşteri taksiciyi bıçakladı

Konya'da meydana gelen iki ayrı olayda madde bağımlısı bir genç arkadaşı tarafından, bir taksi şoförü de taksi ücretini vermediği iddia edilen kadın müşterisi tarafından bıçaklanarak yaralandı.

Konya'da meydana gelen iki ayrı olayda madde bağımlısı bir genç arkadaşı tarafından, bir taksi şoförü de taksi ücretini vermediği iddia edilen kadın müşterisi tarafından bıçaklanarak yaralandı.

İlk olay, saat 22.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Selahattin Eyyübi Mahallesi Kızılkaya İş Merkezi yakınında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, madde bağımlısı olan E.A. (17), birlikte uçucu madde çektiği arkadaşı O.D. (17) tarafından bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonrası bacağından bıçaklandı. Yaralanan E.A. vatandaşların ihbarı üzerine sevk edilen ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede polislere, kendisini bıçaklayanın arkadaşı olduğunu ancak niçin bıçakladığını bilmediğini, o sırada çektikleri maddenin etkisinde olduklarını söylediği öğrenildi. Olayın gerçekleştiği yerde suç aleti bıçağı ele geçiren polis, kaçan şüpheli şahsı yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer olay ise, saat 01.30'da merkez Selçuklu ilçesi Ankara Caddesi Beşyol Kavşağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, taksicilik yapan F.Ö. (26), aracına binen bayan müşterisi H.Ü'yü (30) istediği adrese götürdükten sonra taksi ücretini istedi. Taksi şoförü, param yok diyerek taksi ücretini ödemek istemeyen bayan müşterisiyle tartışmaya başladı. Çıkan tartışması sırasında bayan müşteri H.Ü. çantasından çıkardığı bıçakla taksi şoförünü yüzünden ve bacağından bıçakladı. Olayın ardından bir çorbacıya geçen şüpheli kadın ile yaralı şahıs polisin gelmesini bekledi. Olay yerine polislerin gelmesiyle taksicinin kendisini taciz ettiğini iddia eden şüpheli kadın Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, suçlamaları kabul etmeyen taksi şoförü de ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA