• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadın hırsız pişman olup teslim oldu
06 Şubat 2014 Perşembe 10:15

Kadın hırsız pişman olup teslim oldu

Konya’da doğum gününde uyuşturucu madde almak için arkadaşıyla birlikte bir evden altın ve para çalan kadın, polise teslim olarak suçunu itiraf etti.

Konya’da doğum gününde uyuşturucu madde almak için arkadaşıyla birlikte bir evden altın ve para çalan kadın, polise teslim olarak suçunu itiraf etti. 
Olay, merkez Karatay ilçesi Nakipoğlu Mahallesi Şahbender Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, doğum gününde madde bağımlısı Fadile Y. (18) ve arkadaşı M.M. (22) uyuşturucu madde almak için hırsızlık yaptı. Sokak içerisinde gezen şüpheliler, Ender K’ye ait evin ışıklarının yanmadığını görünce balkon kapısını zorlayarak içeriye girdi. Evin yatak odasını dağıtarak arayan şüpheliler, yaklaşık 17 bin TL değerinde altın ve bin 800 TL nakit parayı çalarak kaçtı. Sabah evinde hırsızlık olduğunu fark eden Ender K., polisi arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelerek inceleme yapan polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Olaydan 4 gün sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne giden şüpheli Fadile Y., suçunu itiraf edip polise teslim oldu. Fadile Y, “Biz arkadaşımla beraber uyuşturucu madde almak için bir evden altın ve para çaldık, sonra altınları satarak uyuşturucu madde aldık” dedi. 
Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptığı araştırmalar sonucu şüphelinin söylediği yerde ve tarihte hırsızlık olayının olduğunu belirledi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli gözaltına alınırken, polis diğer şüpheli M.M’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA