• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kadın ağaca, erkek 3 araca çarptı
31 Temmuz 2013 Çarşamba 10:40

Kadın ağaca, erkek 3 araca çarptı

Konyada meydana gelen iki farklı kazada kadın sürücü ağaca, alkollü erkek sürücü ise trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarptı. Kazalarda 5 kişi yaralandı.
Konya’da meydana gelen iki farklı kazada kadın sürücü ağaca, alkollü erkek sürücü ise trafik ışıklarında bekleyen araçlara çarptı. Kazalarda 5 kişi yaralandı.
İlk kaza, merkez Selçuklu ilçesi Elmalı Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, Fatma Örs (27), idaresindeki 42 DDZ 25 plakalı otomobille seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybedip refüjdeki ağaca çarpıp karşı şeride geçti. Kazada, otomobil sürücüsü bayan ile birlikte araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Yaralılara ilk yardımı yoldan geçen araçlardan inen vatandaşlar ile özel bir hastanenin çalışanları yaptı. Bazı vatandaşlar da kısa devre yapan aracın motor bölümündeki kablo temasını keserken, yangın tüpüyle de çıkan dumana müdahalede bulundu. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
İkinci kaza ise merkez Selçuklu ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Çevre yolundan kent merkezine doğru 42 LJ 059 plakalı minibüsle seyir halinde olan Habip A. (46) Cumhuriyet kavşağında kırmızı ışıklarda önce hafif ticari araca ardından da bir kamyonet ile bir otomobile çarptı. Minibüs içerisinde sıkışan ve alkollü olduğu öğrenilen Habip A., itfaiye ile polis ekipleri tarafından çıkartıldı. Yaralı kurtulan sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Minibüs içerisinde alkol şişeleri bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA