• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kaçak sürücü 11 gün sonra teslim oldu
07 Ocak 2013 Pazartesi 09:35

Kaçak sürücü 11 gün sonra teslim oldu

Konyada otomobiliyle çarptığı annenin ölümüne, kızının da ağır yaralanmasına neden olan ve olay yerinden kaçan aracın sürücüsü 11 gün sonra polise teslim olunca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Konya’da otomobiliyle çarptığı annenin ölümüne, kızının da ağır yaralanmasına neden olan ve olay yerinden kaçan aracın sürücüsü 11 gün sonra polise teslim olunca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaza, 26 Aralık 2012 tarihinde saat 21.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Akşemsettin Mahallesi Deresu Sokak üzerinde meydana gelmişti. Meryem İnlidere (63) kızı Fatma İnlidere ile, içme suyu doldurdukları bidonlarla eve gitmek üzere yola çıktığında plakası alınamayan bir otomobil çarparak kaçtı. Anne olay yerinde hayatını kaybederken kızı ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Konya polisi plakası ve rengi tam olarak belirlenemeyen aracı bulmak için yoğun bir çalışma içerisine girdi. Olay yerindeki parçalardan otomobilin modelini belirleyen polis, Konya'daki binden fazla aracı araştırdı. Araştırma sonucunda 11 gün sonra araç polis tarafından bulunduğu sırada yakalanacağını anlayan şüpheli sürücü Süleyman E. polis merkezine giderek teslim oldu.
Avukatıyla birlikte gittiği polis merkezinden adliyeye sevk edilen şüpheli Süleyman E., taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA