• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kabinenin 4 ismi Konyada toplanacak
13 Aralık 2011 Salı 08:44

Kabinenin 4 ismi Konya'da toplanacak

Reform İzleme Grubunun 24üncü toplantısı 18 Aralık sabahı gerçekleştirilecek.
Başbakan Erdoğan’ın 17 Aralık’ta Konya’ya gelip gelmeyeceğine doktorlar karar verecek, ancak kabinenin 4 önemli ismi o gün kentte olacak ve geceyi burada geçirecek. Reform İzleme Grubunun 24’üncü toplantısı 18 Aralık sabahı gerçekleştirilecek. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıya Bakanlar Egemen Bağış, İdris Naim Şahin ve Sadullah Ergin katılacak.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Şeb-i Arus törenlerine katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi, ancak o gün Konya kabinenin önemli isimlerini ağırlayacak. O isimlerden 4’ü, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Adalet Bakanı Sadullah Ergin geceyi Konya’da geçirecek. Çünkü 18 Aralık sabahı önemli bir toplantı gerçekleştirilecek. Reform İzleme Grubunun 24. toplantısı Konya'da yapılacak.
Demokrasi, hukukun üstünlüğü, temel hak ve özgürlükler alanlarında gerçekleştirilen kapsamlı mevzuat çalışmalarını ve mevzuatın etkin biçimde uygulanmasını takip etmek amacıyla oluşturulan Reform İzleme Grubunun 20’nci toplantısı da yine Konya’da gerçekleştirilmişti. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıda önemli konular masaya yatırılmıştı. 18 Aralıktaki toplantı sonrasında da 4 bakanın kameralar karşısına geçmesi ve görüşülen konulara ilişkin ayrıntılı açıklamalar yapması bekleniyor. ...
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA