• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kabakçı TBMM Genel Kuruluna hitap etti
25 Şubat 2012 Cumartesi 10:33

Kabakçı TBMM Genel Kurulu'na hitap etti

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, TBMM Genel Kuruluna hitap etti.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, TBMM Genel Kurulu’na hitap etti. Mustafa Kabakcı, yaptığı konuşmada AK Parti iktidarında Sağlık Bakanlığı bütçesinin rekor düzeyde arttırıldığını söyledi.
 
Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) İdare Amiri, Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Konya Milletvekili Kabakcı TBMM Genel Kurulu’nda Türkiye ile Türkmenistan Arasında Sağlık ve Tıp Endüstrisi Alanlarında İşbirliğine Dair Anlaşma’nın onaylanması için yasanın tümü üzerine konuşma yaptı.

Kabakçı Genel Kurulda yaptığı konuşmada sağlık alanında uluslar arası işbirliği yapma ihtiyacının ilk kez 19. Yüzyıl’ın başında Avrupa’da kolera salgınları nedeniyle ortaya çıktığını belirterek sağlığın ferdi bir konu olmadığını toplumsal ve uluslararası bir boyutunun bulunduğunu söyledi.

Kabakcı: “Sağlık Bakanlığı bütçesi rekor düzeyde arttırıldı”

Türkiye’nin sağlık alanında geldiği noktaya da vurgu yapan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, AK Parti iktidarında Sağlık Bakanlığı bütçesini rekor düzeyde artırıldığının altını çizdi. Kabakcı, konuşmasının devamında ise şunları dile getirdi; “2002’de 3 milyar 910 milyon TL olan Sağlık Bakanlığımızın bütçesini, 2011’de 4 kat artırarak 14 milyar TL’ye çıkardık. Şundan emin olun değerli arkadaşlar, Türkiye artık yurtdışında da takdirle karşılanıyor. Dünya’da en başarılı yüz nakli de yine ülkemizde gerçekleştirildi. Bu arada Hocalı’da yapılan katliama da değinmek istiyorum. Yapılan insanlık dışıdır. Yapılanlar, insanlığın vicdanında yerini almıştır. Bu konuda ülkemizin gayretleri sürmektedir. Hocalı’daki işgalin de bir an önce son bulmasını diliyorum ve şehitleri bir kez daha anıyorum.”

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA