• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kabakçı İnönü Zaferi kutlamalarına katıldı
02 Nisan 2012 Pazartesi 10:59

Kabakçı İnönü Zaferi kutlamalarına katıldı

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı İnönü Zaferlerinin 91. Yıldönümü münasebetiyle Eskişehir ve Bilecikte yapılan törenlere TBMM Başkanı adına katıldı.
AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı İnönü Zaferleri’nin 91. Yıldönümü münasebetiyle Eskişehir ve Bilecik’te yapılan törenlere TBMM Başkanı adına katıldı.
Törenlerde konuşma yapan Kabakcı; 91 yıl önce bu topraklarda yaşananlar, esarete mahkûm edilmek istenen bir Milletin; onurunu, bağımsızlığını ve özgürlüğünü korumak için verdiği destansı mücadelenin en şerefli halkalarından biridir. Milli Mücadelenin her safhasında olduğu gibi, burada da madde ile mananın çekişmesi söz konusu olmuş olup, Asker ve teçhizat olarak kat be kat fazla olmasına rağmen düşman orduları için mağlubiyet mukadder olmuştur. Buradan almamız gereken ders tarihi iyi okumaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’te "Tarihini bilmeyen milletler, başka milletlerin şikârıdır, avıdır" diyerek tarihe verdiği önemi söylemektedir. Dünü bilmezsek, bugünü anlayamayız, yarına da ulaşmamış mümkün değildir.” dedi
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA