• Konya15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jeoloji mühendisleri Meramda
23 Mart 2009 Pazartesi 10:19

Jeoloji mühendisleri Meram'da

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube 2. Başkanı Fethullah Arık ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlunu makamında ziyaret etti.

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube 2. Başkanı Fethullah Arık ve yönetim kurulu üyeleri, Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu’nu makamında ziyaret etti.


Bu dönem içerisinde şehre ve jeoloji mühendisliğine vermiş olduğu destek ve katkılardan dolayı Tuzcuoğlu’na teşekkür eden Arık, “Özellikle mesleğimiz açısından bakıldığında son 4 -5 yıl ivme yakaladığımız ve tüm zamanların en iyi noktasına geldiğimiz dönem oldu. Bütün ilçelerimizde yapılan etütlere ilave olarak çok önemli çalışmalar yapıldı. Sayın Tuzcuoğlu’na bu örnek işbirliğinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.


Konya ve Meram’a hizmet noktasında bütün meslek odalarıyla güzel bir işbirliği dönemi yaşadıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Refik Tuzcuoğlu ise, “Belediyemiz tarafından yapılan hizmetlere teknik ve fikirsel destek noktasında Jeoloji Mühendisleri Odamızın çok önemli katkıları oldu. Şehrimize hep birlikte hizmet ettik. Biz de onlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA