• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jeneratör gazından zehirlenen güvenlikçi kurtarılamadı
02 Şubat 2015 Pazartesi 11:00

Jeneratör gazından zehirlenen güvenlikçi kurtarılamadı

Konya'nın Akşehir ilçesinde, 27 Ocak tarihinde jeneratör gazından zehirlenerek hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Konya'nın Akşehir ilçesinde, 27 Ocak tarihinde jeneratör gazından zehirlenerek hastaneye kaldırılan güvenlik görevlisi kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Güvenlik görevlisi Mustafa Afşar’ın cenazesi bugün dualarla defnedildi.


Hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Mustafa Afşar için bugün öğle namazını müteakiben Hasan Paşa İmaret Camisi’nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından omuzlara alınarak taşınan Afşar’ın cenazesi Akşehir Nasredin Hoca Mezarlığı’nda gözyaşları arasında defnedildi. Mustafa Avşar'ın cenaze namazına, yakınları, Akşehir Belediye Salih Akkaya ve ve çok sayıda vatandaş katıldı.


OLAYIN GEÇMİŞİ
27 Ocak 2015 Salı günü Konya'nın Akşehir ilçesinde arıza nedeniyle yapılan elektrik kesintisi sonrası bir banka şubesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Mustafa Afşar (33), bankadaki jeneratörü kontrol etmek için jeneratörün yanına gitmiş ve yaklaşık 1 saat sonra kendisini merak eden mesai arkadaşları tarafından jeneratörün yanında baygın olarak bulunmuştu. Jeneratör gazından zehirlendiği tahmin edilen güvenlik görevlisi, ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış, buradaki ilk müdahalenin ardından durumunun ağır olması nedeniyle Konya'ya sevk edilmiş ve yaklaşık 5 gündür süren yaşam mücadelesini kaybetmişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA