• Konya13 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Jandarmadan şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar
15 Haziran 2017 Perşembe 11:13

Jandarmadan şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar

Konya'da, Jandarma Teşkilatının 178. kuruluş yıldönümü nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı tarafından şehit yakınları ve gaziler onuruna iftar programı düzenlendi.

Bir otelde gerçekleşen program Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Akşam ezanıyla orucunu açan şehit yakını ve gaziler masalarına konuk olan Jandarma personeliyle sohbet etti.

Konya İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran konuşmasında, jandarmanın kahramanca, canı pahasına her türlü zor koşulda görev yaptığını söyledi. Cansaran, "En zor arazi kesimlerinde terörle mücadele eden jandarma, başta Türk Silahlı Kuvvetleri, Emniyet Teşkilatı ve diğer kuruluşlarla tam bir koordine içerisinde, bağrından çıktığı Türk milletinden aldığı destekle fedakarca görev yapmaktadır. Jandarma Genel Komutanlığı'nın tüm personeli görevlerini icra ederken ve hizmetleri yürütürken her zaman ve her yerde yürürlükteki kanunları ve nizamları kendisine rehber almakta, hürlü çözüm ve tedbiri hukuk düzeni içerisinde aramaktadır" dedi.

Programa, Konya Valisi Yakup Canbolat, 3. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Ergun Eskici, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, sivil ve askeri erkan ile şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA