• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İyi başlamak önemliydi, bizde bunu başardık
25 Ağustos 2009 Salı 15:57

'İyi başlamak önemliydi, bizde bunu başardık'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un kulüp başkanı Bahattin Karapınar, ligin ilk maçını kazanarak sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Bank Asya 1. Lig takımlarından Konyaspor'un kulüp başkanı Bahattin Karapınar, ligin ilk maçını kazanarak sezona galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Konyaspor Kulüp Başkanı Bahattin Karapınar, ligin ilk maçında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerek lige 3 puanla başladıklarını söyledi.
Takımların haftalar ilerledikçe oyunlarını tam olarak sahaya yansıtmaya başladıklarını kaydeden Karapınar, "Lige iyi başlamak önemliydi ve bunu da başardık. Takım olarak eksiklerimiz var ama her geçen gün futbolumuzun üzerine koyarak iyiye doğru gidiyor ve takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bundan sonraki haftalarda göze daha hoş gelen futbol oynayacağımıza inanıyorum. Ligin ilk maçları her zaman zordur. Bizde bu zorluğu galibiyetle geçip sezona iyi başladığımız için çok mutluyuz. Ama bu
galibiyetin devamını getirmek çok önemli. Biz evimizde oynayacağımız Kayseri Erciyesspor mücadelesini de kayıpsız geçerek Gaziantep deplasmanında aldığımız bu önemli galibiyeti perçinlemek ve bir seri yakalamak istiyoruz. Takımımızın bunu başaracağına inancımız tam. Kayseri Erciyesspor maçında tribünleri tamamen dolu görmeyi çok istiyoruz. Taraftarımızın bize vereceği destek Turkcell Süper Lig hedefiyle çıktığımız yolda çok önemli" şeklinde konuştu.
Konyaspor, 31 Ağustos Pazartesi günü Kayseri Erciyesspor ile Konya'da oynayacağı 2.hafta maçının hazırlıklarına bugün Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde saat 20.30'da yapacağı antrenmanla başlayacak.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA