• Konya14 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifaka yoğun ilgi
30 Kasım 2014 Pazar 15:35

İttifak'a yoğun ilgi

26 – 30 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Center’da düzenlenen 15’inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı’na katılan yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi, İttifak Holding’in standına yoğun ilgi gösterdi.

100’ün üzerinde ülkeden yaklaşık 7 bin yabancı ve binlerce Türk işadamının katıldığı 15’inci Uluslararası MÜSİAD Fuarı’ndaki İttifak Holding standı büyük ilgi gördü. Perakende, gıda, inşaat, makine, tarım hayvancılık gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren ve bugüne kadar ürünlerini 120’den fazla ülkeye ulaştırmış olan İttifak Holding, son yılların en büyük iş buluşmasında ilişki ve ticaret bağlantılarını geliştirme fırsatı buldu.   

İttifak Holding, her iki yılda bir düzenlenen ve dünya ekonomisinin kalbi olarak görülen MÜSİAD Fuarı’nda, bu yıl ağırlıklı olarak gıda ve makine sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren iştirakleri ile yer aldı. Misafirlerini fuarın 4’üncü holünde ağırlayan İttifak, misafirlerine Selva Gıda’nın lezzeti Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından tescillenmiş makarnası ve Türkiye’de ilk defa Selva tarafından fırınlanıp vakumlanarak tüketicilere sunulan sağlıklı yaşam ürünü Buğday Ruşeymi’nden ikram etti. Fuar boyunca İttifak’ın gıda sektöründe yer alan markası Selva, 8 kategoride 150’den fazla ürününü ziyaretçilerle buluştururken, grubun makine sektöründeki markası İmaş da özel tasarım ve teknolojilerle geliştirdiği değirmen sistemleri ve testere tezgâhlarını tanıttı.

Bu yıl 15’incisi düzenlenen fuarın, başladığı günden bu yana katılımcısı olduklarını ifade eden İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila, “Fuarın bu günlere gelmesinde bizim de katkılarımız olduğunu söyleyebilirim. MÜSİAD’ın yeri bizim için çok özel. Bu sene de hem grubumuzun ürünlerini tanıttık hem yerli ve yabancı işadamlarıyla bir araya gelme fırsatı bulduk. MÜSİAD Fuarı’nın diğer fuarlardan farkı, belli bir sektör fuarı olmasından öte genel ticaret fuarı formatında benzer düşünceleri paylaşan, farklı sektörlerdeki işadamlarının tanışma ve kaynaşma fırsatı bulduğu, aynı zamanda iş bağlantıları da kurduğu bir iş platformu şeklinde olmasıdır. Biz de MÜSİAD Fuarı’nda eski dostlarla muhabbetimizi pekiştirirken dünyanın dört bir tarafından yeni dostluklar da geliştirdik. Diğer taraftan, fiili iş bağlantılarımız da oldu. Başarılı bir organizasyon olduğunu düşünüyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Fuarın yabancı işadamları tarafından gördüğü yoğun ilgiye de dikkat çeken Atila, “Fuarı 100 üzerinde ülkeden binlerce işadamı ziyaret etti. Türkiye son yıllarda yaptığı atılımlarla marka değerini yükseltmiş durumda. Dünyada bir trend oluşturduğumuza inanıyorum. Bizi dikkatle izleyen ülkeler var. Bu ülkelerden fuara çok sayıda katılımcı geliyor. Bizlerin teknolojide, üretimde, sanayide hangi noktaya geldiğimizi bu fuarda görme fırsatını yakalıyorlar” diye konuştu.  

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA