• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifaka eski yöneticisinden övgü
20 Haziran 2011 Pazartesi 15:19

İttifak'a eski yöneticisinden övgü

İttifak Holding yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmazı ziyaret eden Holding eski Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Özeskici..

İttifak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Holding eski Yönetim Kurulu Başkan Vekili iş adamı Mustafa Özeskici, Holding’in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı’nın eski Genel Müdürü Hasan Dağlı, Dosteli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Seçen ve Yönetim Kurulu Üyeleri,  Almula Turizm Sahibi Aydın Şahiner ve Mehmet Kağnıcı yeni Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz’ı makamında ziyaret etti. 

Selçuk Üniversitesi’nden Holding’e ziyaret...
Selçuk Üniversitesi akademisyenlerinden; Teknik Eğitim Fakültesi Dekanı Necmettin Tarakçıoğlu, İlahiyat Fakültesi eski Dekanı Prof. Dr. Mehmet Aydın, Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Murat Sümbül ve Yardımcıları Doç. Dr. Dursun Yağız, Yard. Doç. Dr. Ece Sarıgül ile Yeminli Mali Müşavir Ali Yerli de, yeni Yönetim Kurulu Başkanı Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve başarı dileklerini iletti.

İttifak Holding’in kurucuları arasında yer alan ve uzun bir süre başkan vekilliği görevinde bulunan iş adamı Mustafa Özeskici hayırlı olsun ziyaretinde, “Yaklaşık 15 yıl fiili olarak görev yaptığım İttifak’ın bu gün geldiği noktadan dolayı onur duyuyorum. İttifak Holding geçmişten bu güne istikrarlı yükselişini sürdüren, bireysel kazanımlar yerine kurumsal ve toplumsal kazanımları önemseyen bir kurum oldu. Yaşanılan görev değişimini, İttifak’ın ortakları ve tüm tarafları adına hizmet üretmede bir bayrak yarışı olarak görüyorum. Bu bayrak yarışında kuruluş öncesinden bu yana birlikte olduğumuz Mehmet Ali Korkmaz Bey’in başkanlık görevini üstlenmesinden dolayı memnuniyet duydum. Kendilerine başarılar dilerken, İttifak’ın gelecek dönemde artan bir başarı grafiği ile hayatımızda var olmaya devam edeceğine dair samimi inancımı paylaşmak isterim” şeklinde konuştu.

İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ise göreve geldiklerinden bu yana iş dünyasından, STK’lara siyasi parti temsilcilerinden bürokrasi ve iş dünyasına kadar tüm kesimlerden gördükleri ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkür etti.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA