• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifak iştirakleri vergi rekortmenleri listesinde
09 Haziran 2011 Perşembe 12:37

İttifak iştirakleri vergi rekortmenleri listesinde

İttifak Holding iştiraklerinin vergi rekortmenleri listesinde yer aldığını söyleyen Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz..

İttifak Holding Genel Kurulu’nda Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Mehmet Ali Korkmaz’a yapılan hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Konya Milletvekili Hasan Angı, Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, İl Özel İdaresi Daire Başkanı Abdussettar Yarar, Hekimoğlu Unları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hekimoğlu, Kuveyttürk Konya Şube Müdürü Bilal Göksu, Bank Asya Mevlana Şube Müdürü Mazhar Peker, Konya İHH Başkanı Hidayet Yılmaz, Ali Rıza Kapçı ve Mehmet Bayır, İttifak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Korkmaz, “Yaptığımız çalışmaların yansımalarını daha fazla istihdam, daha fazla verimlilik ve daha fazla gelişim olarak inşallah hep birlikte görecek ve yaşayacağız” dedi.

Mehmet Ali Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan ve İttifak Holding şirketlerinin vergi rekortmenleri listesinde yer aldığını söyleyen Konya Vergi Dairesi Başkanı Sıtkı Aksöz, “İttifak firmalarının başarısını, Konya ve ülke ekonomisine yaptıkları katkıları tebrik ediyor, bundan sonraki dönemde de başarılarının yükselerek devam etmesini diliyoruz” dedi. İttifak Holding’in yeni yönetime başarı dileklerini ileten Aköz, “İttifak’ın yaptığı yatırımları takip ediyoruz. İttifak Holding’in perakende sektöründeki markası Adese, inşallah önümüzdeki süreçte yeni yatırımlarla pazar payını artırarak ülke ekonomisine ve istihdama olumlu katkılar yapmayı sürdürür” dedi.

Vergi dairesi olarak Konya’da İttifak Holding gibi marka olma yolunda ilerleyen şirket sayısının artmasını arzu ettiklerini dile getiren Aköz, İttifak hem Konya hem de ülkemiz için önemli bir model. Bu şehrin en başarılı örneklerinden biri. Biz bu başarının artarak devamını temenni ediyoruz” dedi.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan konuklarına İttifak’ın faaliyetleri hakkında bilgiler veren İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu belirtip konuklarına teşekkür etti.

Korkmaz; “İttifak olarak bugün; doğrudan 5 bin kişiye, yaklaşık 7 bin kişiye de dolaylı olarak istihdam sağlar durumdayız. Perakende, inşaat ve gıda sektöründe planladığımız yeni yatırımlar ile hem Grubu ölçek olarak büyütmeyi hem de yeni istihdam alanları oluşturmayı hedefliyoruz. Özellikle perakende, inşaat, gıda sektörlerinde büyüme ve hayvancılık sektöründeki yeni yatırımlarımız ile bu hedefimize ulaşacağımızı düşünüyorum. Ayrıca İttifak olarak rekabetteki konumumuzu güçlendirip daha üst seviyelere çıkarmak için bazı yeni sektörlerin fizibilite çalışmalarını da yapıyoruz” dedi. İttifak Holding’in girmeyi düşündüğü yeni sektörleri, fizibilite çalışmalarını tamamladıktan sonra kamuoyunun bilgisine arz edeceklerini belirten Korkmaz, “Gelecek dönemlerde yaptıkları çalışmaların yansımalarını daha fazla istihdam, daha fazla verimlilik  ve daha fazla gelişim olarak inşaallah hep birlikte görecek ve yaşayacağız” dedi. 

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA