• Konya17 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifak Holdingte yeni dönem
09 Şubat 2012 Perşembe 12:41

İttifak Holding'te yeni dönem

2009 yılından bu yana İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ramazan Keser, adına düzenlenen veda yemeğinde görevini, Tahir Atilaya devretti.

2009 yılından bu yana İttifak Holding İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ramazan Keser, adına düzenlenen veda yemeğinde görevini, Tahir Atila’ya devretti.

Farklı sektörlerde bulunan yatırımları, ürettiği yüksek seviyede istihdamı ve yakaladığı istikrarlı gelişim ivmesi ile ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunan İttifak Holding’de kısa süre önce İcra Kurulu Başkanlığına atanan Tahir Atila, düzenlenen programla görevini Ramazan Keser’den devraldı. İttifak Holding’deki bu görev değişimi için Kulesini Restaurant’ta Ramazan Keser adına bir veda yemeği düzenlendi.

İttifak Holding ve şirketlerinin üst düzey yöneticilerinin katılımı ile düzenlenen yemekte Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, vermiş olduğu hizmetlerin anısına Ramazan Keser’e bir plaket takdim etti. Ayrıca Ramazan Keser’e İttifak Holding’deki çalışma hayatı süresince yaşadığı anılarından derlenen bir albüm de hediye edildi.
 
İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz, veda yemeğinde yaptığı konuşmada “Ramazan Bey ile birlikte başarılı bir çalışma hayatı geçirdik. Bundan sonraki hem iş hem de özel yaşamında kendisine başarılar, mutluluklar diliyorum” dedi. İttifak Holding’in yeni İcra Kurulu Başkanı Tahir Atila ise Ramazan Keser’e dostluğu ve destekleri için teşekkür etti. Atila, “Ramazan Bey ile uzunca zamandır çalışıyoruz. Kendisinin enerjisi, çalışkanlığı ve hareketliliği bundan sonraki hayatında da devam edecektir. Bunu biliyorum ve kendisine, daha büyük başarılar için dua ediyorum.” dedi.

Ramazan Keser ise yaptığı konuşmada, kendisiyle birlikte çalışan tüm ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Keser, “İş yaşamımda unutulmaz hatıraları olan bu güzel ailenin içerisindeki fiili görevlerimden ayrılırken dostluğumuzun ve gönül bağımızın baki olduğunu bildirmek isterim.” dedi.

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA