• Konya12 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifak Holding, Konyalı şirketlere ışık oldu
12 Temmuz 2011 Salı 14:27

İttifak Holding, Konyalı şirketlere ışık oldu

Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaza gerçekleştirdiği ziyarette..

Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, İttifak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz’a gerçekleştirdiği ziyarette “İttifak Holding SPK kaydında oluşu, İMKB 100 endeksinde işlem görmesi ve kurumsal yapısıyla Konyalı şirketlere yol gösteren örnek bir yapı olmuştur” dedi.

İttifak Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan KSO Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil; “Borsaya kote olan ve hisseleri ulusal 100 endeksinde işlem gören İttifak Holding, Konyalı şirketlere yol gösteren örnek bir yapı olmuştur. Yeni yönetim döneminde de bunun devam edeceğine inanıyoruz. Konya Sanayi Odası olarak, bölgemizdeki tüm şirketlerin her zaman hizmetinde olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

İttifak Holding’in eski Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Mehmet Buğa’ya da hizmetlerinen dolayı teşekkürlerini sunan Büyükhelvacıgil, “Kurulduğu günden bu yana şehrimize büyük katkılar sağlayan İttifak Holding, 1994 ve 2001 krizlerini zarar görmeden atlatmış, sağlıklı yapısıyla hem Konya’ya hem de Türkiye’ye örnek model olmuştur. Konya’ya gurur duyduğu pek çok marka kazandıran İttifak, sağladığı birlik ve beraberlikle başarılı ve istikrarlı bir yol çizmiştir” dedi. İttifak iştiraklerinin pek çok sektörde lider konumda olduğuna dikkat çeken Büyükhelvacıgil, “Bir dünya markası olduğunu kanıtlayan İmaş Makine, ulusal perakende zincirleri arasında önemli bir yer edinen Adese, Türkiye markalı makarna ihracat lideri olan Selva ile gurur duyuyoruz” dedi.

 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA