• Konya23 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İttifak en önemli firmadır
30 Haziran 2011 Perşembe 21:00

İttifak en önemli firmadır

Konya Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şerafettin Akal; İttifak Holding, bölgemizde kurumsallaşmasını tamamlayan en önemli firmalardan biridir

Konya Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şerafettin Akal, Bayındırlık Ve İskan Müdürü Mehmet Yazıcıoğlu, PTT Baş Müdürü Mevlüt Keklik, İş Kur İl Müdürü Tahsin Güven, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Özge Songül, Tarım Reformu Konya Bölge Müdürü Yaşar Kıyak ve Meteoroloji Konya Bölge Müdürü Erol Aydın, İttifak Holding’in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Korkmaz’ı makamında ziyaret etti.

 

İttifak Holding’in yeni başkanı Mehmet Ali Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Konya Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Şerafettin Akal; İttifak Holding, ulusal ve uluslar arası piyasalarda boy gösteren markalarıyla, Konya’nın en önemli kurumsallaşmış yapıları arasında geliyor. Yeni yönetim kurulu ve yeni başkan Sayın Mehmet Ali Korkmaz’ın görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 
Ziyaretlerden memnuniyet duyduğunu belirten Mehmet Ali Korkmaz ise; “Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bölgemize ve ülkemize değer üretmeye devam edeceğiz. Kurum olarak geçmişten bu yana kurumsallaşmayı, uzmanlaşmayı ve verimliliği odağımızdan ayırmadık. Bundan sonraki dönemde de istikrarla yolumuza devam edeceğiz. Başarımızda payı bulunan İttifak dostlarına, iş ve çözüm ortaklarımıza, sermayedarlarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dünü bu günle bu günü yarınla ören kurumsal hafıza ve istikrarımızla, gelecek nesillerimizin hayatında daha güçlü bir şekilde yer almak için çalışıyoruz.”dedi. 

 

 

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA