• Konya19 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İtfaiyeden baca temizleme eğitimi
02 Ocak 2013 Çarşamba 16:34

İtfaiye'den baca temizleme eğitimi

Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, baca temizleme işi ile ilgilenen firmalara Baca Temizleme Yöntem ve Teknikleri eğitimi verecek. Başvurular 2 18 Ocak tarihleri arasında...
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, baca temizleme işi ile ilgilenen firmalara “Baca Temizleme Yöntem ve Teknikleri” eğitimi verecek. Başvurular 2 – 18 Ocak tarihleri arasında alınıyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, baca temizleme işi ile ilgilenen firmalara 21 - 24 Ocak tarihleri arasında “Baca Temizleme Yöntem ve Teknikleri” eğitimi verilecek.
Konuyla ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklama şöyle:
“Binaların Yangından Korunması Hakkındaki yönetmelikte yer alan, ‘Baca temizliği, mahallinin İtfaiye teşkilatı tarafından yapılır. Ancak, bu konuda İtfaiye teşkilatından aldığı izin ile Belediye Encümeninin belirlediği fiyat tarifesi üzerinden faaliyet gösteren firmalar var ise temizlik onlara da yaptırılabilir’ ibaresine dayanarak Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nca, baca temizleme işi ile ilgilenen firmalara 21-24 Ocak tarihleri arasında “Baca Temizleme Yöntem ve Teknikleri” eğitimi verilecektir.
Eğitime katılan firmalara ‘Baca Temizleme Katılım Belgesi’ verilip Konya Büyükşehir Belediyesi Baca Temizleme Yönergesi’nde belirtilen hususlar kontrol edilerek uygun olanlara ‘Baca ve Yağlı Kanal Temizleme Yetki Belgesi’ verilecektir.
Eğitime katılmak ve yetki belgesi almak isteyen il ve ilçe merkezlerindeki firmaların 2 – 18 Ocak tarihleri arasında Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye bürosuna başvurmaları gerekmektedir.”
 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA