• Konya4 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İşyerinde de Kahve Zevkinizden Ödün Vermeyin
11 Haziran 2019 Salı 10:01

İşyerinde de Kahve Zevkinizden Ödün Vermeyin

İşyerinde de Kahve Zevkinizden Ödün Vermeyin

 

İşyerleri çay ve kahvenin en çok tüketildiği mekanların başında geliyor. Kimileri için kahve “yoğun iş temposuna keyifli bir mola” anlamını taşırken, kimileri için de “ işe konsantre olmanın kolay yolu” anlamına geliyor.  Kahve tutkunları damak tadına uygun olan kahve çeşitlerini internetten kolaylıkla temin edebiliyor. Dolayısıyla iş hayatında da kahve zevkinizden ödün vermeniz gerekmiyor. Online olarak her türlü kahve çeşidini pratik bir şekilde temin edebilirsiniz.

Özellikle çekirdek kahvesiz olmaz diyenlere önerimiz Avansas internet sitesine tıklamaları olacak. Çünkü en leziz ve en yoğun aromalı çekirdek kahve çeşitlerini bu siteden pratik bir şekilde temin edebilirsiniz. Üstelik bu sitede sadece seçkin markaların ürün çeşitleri kullanıma sunuluyor. Dolayısıyla kahve seçimlerinizde kaliteden de ödün vermemiş olacaksınız. Tchibo, Jacobs, Nescafe, Davidoff gibi markaların imzasını taşıyan kahve çeşitlerini mutlaka inceleyin.

Yeni Kahve Lezzetlerine Açık Olun!

Tercihinizi her daim aynı kahve çeşitlerinden yana kullanmak zorunda değilsiniz. Özellikle ofiste  bir yandan çalışırken bir yandan da kahvenizi yudumlamaktan büyük keyif alıyorsanız, yeni kahve lezzetlerine açık olun. Örneğin soğuk kahve çeşitlerini de mutlaka denemenizi tavsiye ederiz. Filtre kahve, aromanın en net şekilde hissedilebildiği kahve çeşitlerinin başında geliyor. Mutlaka filtre kahve lezzetini de denemenizi öneririz.

Kahve ihtiyacınızı gidermek için Avansas internet sitesine tıkladığınızda zaten tüm bu kahve çeşitleri de karşınıza çıkıyor. Site üzerinden kahve kreması ve Türk kahvesi gibi ihtiyaçlarınızı da karşılayabilirsiniz. Avansas, tüm ürün çeşitlerinde olduğu gibi kahve kategorisinde yer alan ürünler için de en uygun fiyatları sunuyor ve yıl boyunca makul fiyat politikasını koruyor. Bu nedenle bütçenizi zorlamadan içecek ihtiyacınızı keyifle karşılayabilirsiniz.

Bilmeyenler için aktaralım;  İstanbul içerisinden verilen siparişler, Avansas’ın  kendi araçları ile 1 iş günü içerisinde teslim ediliyor. İstanbul dışından iletilen siparişlerde de hızlı kargo uygulaması geçerli! Anlaşmalı kargo firmaları aracılığıyla siparişler çok kısa bir süre içerisinde adrese ulaştırılıyor. Bu nedenle tadına bakmak için sabırsızlandığınız kahve çeşitlerinin adresinize ulaşması için uzun süre beklemeniz gerekmiyor. Cazip fiyatlara yüz güldüren ödeme seçeneklerinin eşlik etmesi de cabası…

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Senin Şehrin, Senin Siten
  • Ev Eşyaları Neye Göre Seçilir?
  • Spor Gereçleri ve Kullanım Şekilleri
  • Konyaspor uzatmalarda güldü!
  • Konya’da yarın elektrik olmayacak mahalleler (8 Şubat 2024)
  • Alev Alatlı hayatını kaybetti
Tüm Hakları Saklıdır © 2013-2015 Haber Konya | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : +90 332 351 66 50 | Yazılım: CM Bilişim - Tasarım: INVIVA